Roger Wide

37

"Allt är bra i Lovisa! Låtom oss fokusera på allt det goda och glada som vi har runtom oss! Loviisassa kaikki hyvin! Keskittykäämme kaikkiin hyviin ja iloisiin asioihin ympärillämme! Niitä on paljon !"

Jag är född och uppvuxen i i Marby. Mina föräldrar var Eva och Nils. Eva var hemma från ett bondställe i norra Stömfors,Virböle. Min faders släkt är lantarbetare-fiskare från Marby sedan slutet av 1600 talet. Jag har varit min hembyggd trogen. Jag bor i Tessjö. Jag är far till tre fullvuxna barn och ett bonusbarn. Numera är jag också Leons farfar.Jag har hela mitt liv jobbat med skogsbruk. Första 20 åren jobbade jag i de stora skogsbolagens tjänst. Sedan 2003 har jag haft ett privat skogstjänstbolag. Mina fritidssysselsättningar är fiske och idrott (beachvolleyboll). Även amatörteater och ungdomsföreningsverksamhet står mig nära hjärtat.
Rättvisa och hjälpsamhet är viktiga värden för mig. Samt också tacksamhet till tidigare släktled som har byggt upp vårt samhälle.
Bästa väljare!
Jag hoppas på Ert förtroende för att bli invald. Jag är övertygad att jag som Sfp- fullmäktigeledamot kan bidra till att göra vårt Lovisa till en ännu bättre och gladare stad !
Jag upplever att Svenska Folkpartiet är det bästa partiet därför att inga ideologier styr det ,likt det tyvärr gör i andra partier. I SFP styr det sunda förnuftet.

Namn: Roger Wide
Födelseår: 1963
Kommun: Lovisa
Hemort: Tessjö
Titel: Skogsbrukstekniker
E-post: roger.wide@wideskog.fi
Tel: 040-7603500

Viktiga politiska frågor

Idrott och motion

En välskött ekonomi är grunden till att alla viktiga saker i en kommun kan skötas bra.
Idrott och motion ger oss hälsa och välmående !

Läs mer i vårt valprogram ›