Kjell Renman

47

"Ett positivt Raseborg i utveckling"

Jag kallas allmänt för Tjalle. Jag bor i Ekenäs och har mina rötter i skärgården där jag har vuxit upp. Därifrån kommer det att jag är praktisk, jordnära, envis och många känner mig som en socialt kompetent person. Jag ställer nu upp i kommunalvalet för att jag vet att jag är en person som får saker gjorda då jag bestämt mig för något. Jag är gift och har tre vuxna barn samt två barnbarn. Är utbildad inom sjöfart, byggmästare och har en examen som yrkesdisponent. Har även vid sidan av arbetet utbildat mig till idrottsmassör och personal trainer. Jag ha en lång erfarenhet av olika uppdrag inom arbetslivet. Har arbetat med statlig förvaltning inom försvarsmakten, som disponent och chef för mindre företag samt som egen företagare. Har den senaste tiden jobbat på ett mindre byggföretag. Är aktiv inom olika föreningar och har fungerat som ordförande och skött andra viktiga uppdrag. För mig är motionsidrott viktigt för att må bra, så jag har alltid hållit på med olika idrottsformer och en tur i skogen är alltid bra för att samla tankarna.

Namn: Kjell Renman
Födelseår: 1967
Kommun: Raseborg
Hemort: Ekenäs
Titel: Byggmästare, idrottsmassör och PT
E-post: renman.kjell@gmail.com
www: https://www.kjell.renman.fi

Viktiga politiska frågor

Välmående kommuninvånare

Vi bör skapa en kommun där människor vill bo, verka och besöka. Kommunen bör erbjuda god service och bemöta alla rättvist och på ett positivt sätt.

Läs mer i vårt valprogram ›

Fungerande infrastruktur

Vi bör skapa förutsättningar för alla att kunna jobba på orten samt att smidigt och tryggt ta sig till och från orten.

Läs mer i vårt valprogram ›

Idrott och motion

vi bör skapa förutsättningar till att alla kan motionera och leva ett sunt liv. Idrott och kultur ger också kommunen synlighet och främjar turismen. Vi bör satsa på motionsturism.

Läs mer i vårt valprogram ›