Victor Ohlis

30

"Framåt tillsammans i Vörå!"

Är en 38 år ung man som den senaste fyra perioderna haft möjligheten att förvalta Vöråbornas förtroende i fullmäktige och kommunen. Detta är något jag gärna vill fortsätta med! Jag värnar om kulturen, idrotten och föreningslivet i kommunen och landsbygdsutveckling är något jag brinner för.

Till familjen hör min fru Annika och barnen Walter och Elvira samt vårt energknippe till hund, Ebba! Till vardags jobbar jag verksamhetsutvecklare på Folkhälsan och Norrvalla i Vörå, ett utmanade jobb där ingen dag är sig lik.

På fritiden är jag lagledare/tränare i ett juniorfotbollslag, aktiv i flertalet föreningar och är det säsong står jag gärna på revyscenen där jag får utlopp för min kreativa sida. Även en och annan golfrunda försöker jag hinna med då tillfälle ges.

Namn: Victor Ohlis
Födelseår: 1983
Kommun: Vörå
Hemort: Vörå
Titel: Verksamhetsutvecklare

Viktiga politiska frågor

Den bästa skolan

Friska skolhus och ändamålsenliga lärmiljöer är av yttersta vikt i hela kommunen. Timresursen är inget man skall skära ner i första hand. Allas behov bör tillgodoses.

Stödtjänster så som kurator och psykolog skall vara tillräckliga, alla har rätt att må bra!

Läs mer i vårt valprogram ›

Gymnasium och yrkesutbildning

Kommunen skall se till att det finns tillräckligt med resurser för att fortsättningsvis kunna erbjuda gymnasieutbildning i toppklass - både för idrottare och de på allmänna linjen.

Läs mer i vårt valprogram ›

Idrott och motion

Vi skall fortsättningsvis skapa möjligheter för folk att motionera och röra på sig. Här krävs det fortsättningsvis ett brett samarbete både tillsammans med privata och tredje sektorn. Motion och idrott med tillräcklig bredd ger i förlängningen välmående kommuninvånare i alla åldrar.

Läs mer i vårt valprogram ›