Nina Aganimov

572

"Vi gör Esbo till den bästa kommunen; naturen, utbildning och bra byggande!"

Jag är mamma till två söner och har bott i Sälviken i Esbo i över 30 år.

Jag har jobbat som advokat, innehaft olika juristpositioner, verkat som företagare över 15 år och nu arbetar jag som advokat och delägare i en internationell advokatbyrå.

Jag älskar att röra mig i naturen, avnjuter kultur, är en aktiv föreningsmänska, och har alltid på gång något litet renoveringsprojekt.

Jag vill gärna vara med och bygga upp och utveckla Esbo till en allt bättre kommun för oss alla!

Namn: Nina Aganimov
Födelseår: 1961
Kommun: Esbo
Hemort: Esbo
Titel: Mamma, advokat, vicehäradshövding och delägare.
E-post: nina.aganimov@fi.dlapiper.com
Tel: 0403523142
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Småbarnspedagogik

Våra barn och ungdomar utgör grunden för samhället och vår framtid. Esbo bör erbjuda kvalitativ och jämställd undervisning. Barnfamiljer skall stödas och barnen erbjudas mångsidiga idrotts- och fritidsaktiviteter.

Läs mer i vårt valprogram ›

Boende och byggande

Esbo växer och behöver hållbart och kvalitativt byggande. I fartblindheten får man inte glömma Esbos vackra och mångfacetterande natur och invånarnas närmiljö och tillräckligt utrymme skall bevaras. Bostäderna skall vara friska och hålla i årtionden, tillsynen bör skärpas.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välskött ekonomi och näringsliv

Esbo bör stöda företagande, innovationer och åtgärder som förbättrar sysselsättningen och en sund konkurrens inom näringslivet. En välskött ekonomi och balanserad budget säkerställer att vi också i framtiden kan erbjuda god service för våra invånare.

Läs mer i vårt valprogram ›