Madeleine Lindholm

86

"Sjundeå är en växande tvåspråkig kommun, låt oss tillsammans arbeta för en välmående kommun och dess invånare i alla åldrar! "

Madeleine ”Madde” Lindholm
26 år

Jag är född och uppvuxen i Ekenäs men är bosatt i Sjundeå sedan 2018. Jag har idrottat hela mitt liv, spelat handboll sedan 6 års åldern och även sysslat med annan tävlingsidrott så som tennis och friidrott under många års tid. Jag har representerat damlaget i Sjundeå IF sedan säsongen 2013-2014 och fastän jag inte bott i Sjundeå alla dessa år så känner jag mig som en riktig Sjundeåbo tack vare alla härliga människor man haft och har runtomkring sig. Utöver handbollen så jobbar jag heltid på SE-Action Oy där jag huvudsakligen sysslar med kontorsarbete och fungerar som ledare för Sport Eftis för barn i 7-9 års åldern i Fennia Arenan.

Så vad skulle jag vilja arbeta för i vårt Sjundeå?

Sjundeå är en tvåspråkig växande kommun. Tvåspråkigheten är viktig, vi ska tillsammans se till att all service fortsättningsvis ska vara tillgänglig på båda språken. I Sjundeås centrum finns det nödvändigaste, men med tanke på framtiden borde vi se till att öka utbudet och på så vis också få tillgång till mera arbetsplatser. Kollektivtrafiken skulle jag vilja arbeta för att förbättra, framförallt på helgerna. Här behövs fortsatt fungerande idrottsverksamhet och motionsmöjligheter för alla åldrar inomhus och utomhus, viktigt är att vi även tar hand om och upprätthåller skicket på det som redan finns tillgängligt.  

Jag skulle vilja se ökade sysselsättningsmöjligheter särskilt för ungdomen på fritiden, men även för seniorer. Alla är ju inte t.ex. idrottsintresserade och det måste vi ta i beaktande. Välmående är också oerhört viktig faktor i samhället, jag är emot allting som har med mobbning, trakasserier och näthat att göra. Det är oerhört viktigt att utsatta vågar prata om det oberoende om det är barn, ungdomar eller vuxna, och att vi dessutom pratar om det i förebyggande syfte. Människan är grunden i samhället och då ska det också finnas tillräckliga resurser för att ta hand om vårat välmående, för det speglar av sig i nästan allting vi gör.   

Sist men inte minst så vill jag arbeta för jämställdheten, den är otroligt viktig i både idrotts och arbetslivet.   

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Namn: Madeleine Lindholm
Födelseår: 1994
Kommun: Sjundeå
Hemort: Sjundeå
Titel: Merkonom
E-post: lindholmmadeleine@hotmail.com
Medlem i :

Viktiga politiska frågor