Regina Koskinen

"Ansvarstagande lagspelare - med engagemang, glädje och framtidstro, för vårt Pargas"

Jag är född och uppvuxen i Pargas. Som person har jag ett öppet sinne, lyssnar och arbetar med stort ansvar för mina uppdrag. Jag är sjukskötare och yrkeslärare med en lång arbetsbakgrund inom hälsovård och äldreomsorg. Under de senaste tio åren har jag arbetat som lärare inom närvårdarutbildningen vid Axxell i Pargas.
På fritiden trivs jag ute i naturen, särskilt på promenadstigarna i min barndomsby Västermälö. Politik och studier är två andra stora delar av min fritid. Jag studerar andra året HYH utveckling och ledarskap vid YH Novia. Politik är på många sätt en väg till lärande, men också ett sätt att ge tillbaka till samhället. Jag sitter andra perioden i fullmäktige, är gruppordförande sedan en och en halv period. Jag är första viceordförande i stadsstyrelsen, dess representant i social- och hälsovårdsnämnden samt Kretsordförande för SFP i Egentliga Finland.
Mina hjärtefrågor inom politiken är människonära områden så som lärande, vård och omsorg med avstamp i en balanserad ekonomi.
Ledord för mej är lagspel och samarbete, det är tillsammans vi för vårt Pargas framåt. Lika starkt sitter tilltron till det livslånga lärandet, kunskap är vägen till förståelse.

Namn: Regina Koskinen
Födelseår: 1970
Kommun: Pargas
Hemort: Pargas
Titel: Yrkeslärare, Sjukskötare YH
E-post: regina.koskinen@gmail.com
Tel: 0405789098
Medlem i :

Viktiga politiska frågor