Jenny Snellman

89

"Kloka jordnära beslut för oss allas bästa - Vår hembyggd, Vårt Kyrkslätt."

Jag är en positiv och driftig 2 barns mamma som är van såväl från arbetslivet och fritidsverksamheten att få saker att hända och rulla mycket saker och detaljer i händerna samtidigt. Känner mig väldigt hemma med problemlösning och gör alltid mina beslut på fakta efter att ha hört och samlat mångsidigt information till mig.
Till yrke är jag maskin och produktionsingenjör och jobbar inom privata sektorn som projektansvarig. Därtill har jag studerat grunderna i pedagogik.
På fritiden fungerar jag som ordförande för Kyrkslätt Idrottsförening rf. samt dess handbollssektion samt verkar inom Hem och skola i Bobäcks skola.

Namn: Jenny Snellman
Födelseår: 1981
Kommun: Kyrkslätt
Hemort: Jorvas
Titel: Ingenjör
E-post: jennycsnellman@gmail.com
Tel: 0405675183

Viktiga politiska frågor

Välskött ekonomi och näringsliv

Allt börjar från att ekonomin och kommunens struktur är fungerande. Samtidigt bör vi se till att trygga bl.a. skolbarnen en trygg och frisk vardag.
Att höja skatteprocent, hjälper inte i det stora hela utan vi måste våga göra stora strukturella ändringar för att kunna överleva.
Vi bör satsa på byggandet och locka invånare till kommunen, göra kvalitativa lösningar.

Läs mer i vårt valprogram ›

Idrott och motion

Rörelse är väldigt viktigt för samhälle. Enligt Olympiska kommiténs publicerade rapport kan endast Kyrkslätts idrottsskuld uppgå till 55miljoner Euro och det har vi inte råd med.

Läs mer i vårt valprogram ›