Stephen Cole

56

""Ledande med gott exempel, jämlikhet, företagande, hållbarhet, tolerans och ett gemensamt ansvar""

Jag är en pensionerad affärsman / entreprenör som ursprungligen kommer från Storbritannien. Jag har arbetat i mina familjeföretag under större delen av mitt yrkesliv.

Jag blev hedrad att bli vald till ordförande för vår lokala County Business-organisation som jag hade i över tjugo år. Några år senare hade jag också förmånen att bli utnämnd till chef för en brittisk nationell företagsorganisation, Federation of Small Businesses.

Jag har haft flera befattningar i Europeiska unionens strukturfinansieringskommittéer. Jag utsågs av regeringen att företräda näringslivet i Wales Europeiska unionens Europeiska socialfond (ESF). Denna kommitté godkände och övervakade finansieringen för projekt i hela Wales.

År 2004 utsågs jag till ordförande för den lokala landstingets europeiska kommitté som var ansvarig för att övervaka europeisk finansiering i det lokala länet / kommunområdet. Som ett resultat blev jag djupt ödmjuk när jag blev inbjuden att träffa Hennes Majestät drottningen och prins Philip på Buckingham Palace.

I Finland grundade jag gruppen British in Finland. Jag är involverad i att ta hand om och hjälpa brittiska medborgare som drabbats av Brexit mellan Storbritannien och EU. Jag är också kassör för Anglo Finnish Guild (formellt den finska kyrkogilden).

Jag har en finsk fru och en finsk familj som bor i Kyrklätt. Jag har besökt Finland sedan 1974 och har nu gjort Kyrkslätt och Finland till mitt hem.

Det är en ära för mig att vara med i valet i Kyrkslätt kommun. Jag hoppas få förtroende och stöd för Kyrkslätt-folket genom att erbjuda mig till val och företräda er. Jag hoppas att min breda erfarenhet kommer att vara till nytta för folket i Kyrkslätt.

Låt oss göra Kyrkslätt till en välmående och säker plats för oss alla att bo, studera, arbeta och tillbringa fritiden.

Namn: Stephen Cole
Födelseår: 1952
Kommun: Kyrkslätt
Hemort: kommuncentrum
Titel: Master of Business Administration - Pensionerad affärsman
E-post: stephencoleSFP@outlook.com
Tel: 0403611283

Viktiga politiska frågor

Integration

Det är viktigt att alla invånare som bor i Kyrkslätt känner att de är en del av samhället / kommunen och är lika representerade på alla nivåer.

Läs mer i vårt valprogram ›

Företagande och sysselsättning

Sysselsättning ger kommunen värdighet och möjlighet att försörja familjen, samhället och landet. Entreprenörskap hjälper till att föra den anställningen till samhället / kommunen.

Läs mer i vårt valprogram ›