Carl-Gustav Mangs

24

"För Kasköbornas bästa Kaskislaisten parhaaksi For the best of people in Kaskö/Kaskinen"

Jag är infödd Kasköbo och bott på annan ort endast under studietiden. Jag utbildade mig till lärare och jobbat som lärare i 39- års tid. Nu för tiden är jag pensionär och bor tillsammans med min fru Anja. Vi har fyra barn och tio barnbarn. Jag har varit med i kommunalpolitiken under många år. Olen alkuperäinen kaskislainen. Olen naimisissa Ajan kanssa ja meillä on neljä lasta. Nykyään lapsenlasten lukumäärä tällä hetkellä 10 kapaletta. Olen toiminut opettajana 39 vuotta ja kunnallispolitiikassa olen ollut mukana monta vuotta.

Namn: Carl-Gustav Mangs
Födelseår: 1948
Kommun: Kaskö
Hemort: Kaskö
Titel: Pensionär/ Eläkälinen/Senior

Viktiga politiska frågor

Välskött ekonomi och näringsliv

Utan välskött ekonomi och näringsliv kan ingen kommun överleva och att få ekonomin i skick är vår viktigaste uppgift. I en kommun med en välskött ekonomin kommer allt det andra också att blomstra.
Jos talous on kunnossa ja yritystoiminta kukoistaa kunnassa voidaan kaikki muut asiat sada kuntoon. Mikään kunta ei voi elää , jos talous on epäkunnossa

Läs mer i vårt valprogram ›

Välmående kommuninvånare

Om människorna mår bra i en kommun är man redan långt på väg att uppnå målet. I en kommun där det klagas på allt finns ingen räddning för kommunen .
Kunta voi hyvin jos talous ja kuntalaiset voivat hyvin. Se on meidän tavoitteemme

Läs mer i vårt valprogram ›