Alf Burman

30

"För ett gott liv i en självständig kommun"

Jag är utbildad snickare och målare och har jobbat som bilmålare i 4 år. Under 41 år har jag jobbat med försäljningsuppdrag inom pälsdjursbranschen.
Jag har alltid varit engagerad i samhället. Jag har varit, och är fortsättningsvis en aktiv föreningsmänniska, bl.a. som ordförande för Bowlingklubben Prickarna och Korsholms krigsveteraner rf. I hembyn har jag spelat amatörteater över 40 år. Som pensionär har jag tid att ännu mera aktivera mig i samhällsbygget.
Jag har suttit fem perioder i fullmäktige, för tillfället är jag också ordförande i kultur- och fritidsnämnden samt ersättare i fyra andra nämnder. De senaste 35 åren har jag också suttit som förtroendevald inom Kvevlax församling.
Jag är bosatt i Koskö, blev änkling 2007, är nu sambo med Majvor. Jag har en dotter och tre barnbarn.

Namn: Alf Burman
Födelseår: 1951
Kommun: Korsholm
Hemort: Korsholm
Titel: Pensionär
E-post: alf.burman@netikka.fi
Tel: 0505659916
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Fungerande infrastruktur

Eftersom jag bor i en liten by är vägarna (nästan) alltid dåliga. Under de 20 år som jag suttit i fullmäktige har jag jobbat för bättre vägar. Likaså har vägbelysningen varit en viktig sak att jobba för.

Läs mer i vårt valprogram ›

Kultur

Kultur är viktigt. Som jag tidigare skrivit har jag spelat amatörteater, jag är också en flitig teaterbesökare, och lyssnar till s.g.s all sorts musik, kanske hårdrocken intresserar minst.

Läs mer i vårt valprogram ›