Ann-Christine Antell-West

55

"Ett innovativt och levande Vasa för alla åldrar och livssituationer. Där stadsutveckling och investeringar, näringslivet och företagandet lyfts fram lika mycket som barnen prioriteras i vårt samhälle. Vasa är en fungerande stad, och den kan bara bli bättre. Jag är gärna med och bidrar till det."

Mitt namn är Ann-Christine Antell-West, 49-årig inbiten Vasabo, född och uppvuxen i Vasa. Pratar svenska, finska och engelska. Jag har en positiv livssyn och framåtanda. Har bott utomlands tidigare i många år, jobbat inom många olika områden, både som anställd och företagare, har studerat inom olika branscher. Är energisk, effektiv, mångsidig, påläst, Att jobba med människor tycker jag gör livet intressant, samma är det att ha barn i olika åldrar, det utvecklar en förståelse för många saker i livet. Har arbetserfarenhet och studier från sjukvården, sociala området-skönhetsbranschen och studier inom affärsekonomi. Jobbar på apotek, är en stolt fembarnsmamma, bloggare, och intresserar mig för samhällsfrågor och debatter. Jag ställer upp som kandidat i kommunalvalet för att det är en så stor del i mig som brinner för samhällsengagemang, politiska frågor och en strävan i att alltid kunna prestera och göra saker ännu bättre. Det är ett teamwork-tillsammans!

Namn: Ann-Christine Antell-West
Födelseår: 1972
Kommun: Vasa
Hemort: Vasa
Titel: Apoteksanställd. Ekonomistuderande
E-post: info.mammatillfem@gmail.com
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Boende och byggande

Staden skall utvecklas för framtida behov och enligt en tidsenlig plan och ekonomi. För det behövs framåtanda, kunskap, förståelse och en god planering.

Läs mer i vårt valprogram ›

Världens barnvänligaste land

Barnen är det viktigaste vi har och barnen är vår framtid. Det är värt att satsa lite extra på, och det vill jag arbeta för i politiken.

Läs mer i vårt valprogram ›

Företagande och sysselsättning

Har själv drivit flera olika företag. Företagen i vårt samhälle och ett utvecklande näringsliv är grundstenar för en ljus framtid för stadens invånare och en positiv utveckling framåt, ett nytt steg in i framtiden. En ljus framtid jag gärna är med och utvecklar.

Läs mer i vårt valprogram ›