Andraé Holmberg

16

"Välfärd för våra barn och unga."

Jag är 42 år, jobbar som lärare och till min familj hör fru och två barn, ena i skolålder och andra i dagisålder. Jag flyttade till Grankulla med min familj för ett och ett halvt år sedan och vi trivs väldigt bra.

Trots att jag är rätt så nyinflyttad, så är nog staden bekant för mig. Jag har redan i fjorton år jobbat som slöjdlärare vid Hagelstamska skolan och Granhultsskolan. Jag har även undervisat ikt vid skolan och suttit med i skolans ledningsgrupp.

Själv motionerar jag gärna och Grankulla erbjuder inom gångavstånd ypperliga möjligheter till olika aktiviteter. Jag idrottar för att må bra och rätt så ofta går vi alla i familjen på promenader i närmiljön.

Jag ser många fina saker i Grankulla och vill gärna bevara villastaden och grönområden, det är en del av Grankullas identitet. Jag förstår bra varför invånarna här kan vara bland de lyckligaste i världen. Samtidigt ser jag att staden behöver utvecklas i en hållbar riktning.

Jag vill bevara vår natursköna närmiljö då vi utvecklar Grankulla, staden bör erbjuda olika aktiviteter för alla, samt öka välfärd hos för barn och unga.

Namn: Andraé Holmberg
Födelseår: 1979
Kommun: Grankulla
Hemort: Grankulla
Titel: Ped.mag, lärare

Viktiga politiska frågor