Anita Westerholm

62

Vuonna 2017 olin vihdoin riittävän vanha ollakseni ehdolla kuntavaaleissa. On todella hienoa saada ihmisten luottamus päättää asioista, jotka koskevat meidän jokaisen arkea. Olenkin erittäin kiitollinen siitä, että sain viime kuntavaaleissa tämän luottamuksen ja tulin valituksi kaupunginvaltuustoon. Nyt pyydän tätä luottamusta jälleen.

Olen ehdolla kevään vaaleissa, sillä haluan jatkaa työtä ihanan Raaseporimme hyväksi. Haluan nähdä elinvoimaisemman Raaseporin, jossa asukkaat viihtyvät ja voivat hyvin, jossa talous on tasapainossa ja joka houkuttelee yrityksiä ja vierailijoita. Meidän on uskallettava olla innovatiivisia ja meidän on oltava edelläkävijöitä tasa-arvo- ja kestävyyskysymyksissä.

Nimeni on Anita Westerholm ja olen innokas, positiivinen ja kärsivällinen oikeustieteen ja kauppatieteiden opiskelija, joka mielellään ottaa vastuuta ja haluaa olla mukana viemässä yhteiskuntaa eteenpäin. Olen Svenska Kvinnoförbundetin, RKP:n naisjärjestön, puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtajana Raaseporissa. Tällä hetkellä työskentelen kansanedustaja ja ministeri Thomas Blomqvistin avustajana. Politiikan ja opintojen ohella arkeni koostuu ajanvietosta läheisteni kanssa sekä liikunnasta kävelyiden ja salilla käymisen muodossa.

Neljän vuoden valtuustokokemuksen pohjalta tiedän vielä edellistä kertaa paremmin, että sillä todella on väliä, ketkä ovat kaupungissa päättäjinä. Tiedän myös, että arvoilleni, kokemukselleni ja ajatuksilleni on tarvetta kaupunkimme päätöksenteossa. Päätöksentekoon tarvitaan ihmisiä, joilla on inhimilliset arvot, halu perehtyä asioihin perusteellisesti, vahva tahto tehdä yhteistyötä sekä aitoa innostusta. Olen sitä mieltä, että hyvät päätökset perustuvat hyvään yhteistyöhön, rehellisiin ja avoimiin keskusteluihin sekä rohkeaan, innovatiiviseen ajatteluun. Minulle tärkeimmät teemat ovat hyvinvointi, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, turvallisuus, osallistuminen ja oikeudenmukaisuus.

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai jos haluat jakaa omia ajatuksiasi tai mielipiteitäsi.

Ystävällisin terveisin,
Anita

Nimi: Anita Westerholm
Syntymävuosi: 1995
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Raasepori, Tammisaari
Sähköposti: anita@anitawesterholm.fi
Puhelinnumero: 0440557565
www: https://www.anitawesterholm.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat