Stina Wahlsten

760

"Kohti kestävämpää ja tasa-arvoista tulevaisuutta innovaation avulla"

Hei! Nimeni on Stina, olen 28-vuotias ja valmistuin Hankenista vuonna 2017, pääaineena rahoitus. Työskentelen IT-alalla ja minulla on oma yritys, jonka kanssa työskentelen vapaa-ajallani. Vapaa-ajallani olen myös poliittisesti aktiivinen ja esimerkiksi istun The Alliance of Her:in neuvottelukunnassa, joka on eurooppalainen järjestö tasa-arvon edistämiseksi poliittisessa päätöksenteossa.

Tasa-arvo ja kestävyys on lähellä sydäntäni, miksi alunperin tulin mukaan politiikkaan. Uskon, että voimme ratkaista käsillä olevat kysymykset parhaiten yhdistämällä julkisen ja yksityisen sektorin voimat. Haluan nähdä innovatiivisempia ratkaisuja ilmastokysymykseen ja enemmän fokusta tasa-arvon saavuttamiseksi.

Nimi: Stina Wahlsten
Syntymävuosi: 1992
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Kallio
Titteli: Financial Development Manager ja co-founder
Sähköposti: stina.wahlsten@gmail.com
www: https://www.stinawahlsten.com/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Minä haluan, että Helsinki on edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa.

Ilmaston lämpeneminen on sukupolvemme suurin uhka ja suurin vastuu. Meidän on mentävä kohti kestävämpää Helsinkiä, jossa on kiertotalous, tehokas ja kestävä energiankäyttö sekä toimiva julkinen liikenne.

Samalla haluan nähdä Helsingin investoivan enemmän ympäristöön ja hyvinvointiin. Haluan nähdä aktiivisemman matkustuksen Helsinkiin, ja enemmän ihmisiä, jotka haluavat muuttaa Helsinkiin, myös ulkomailta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Haluan, että kaikille Helsingissä asuville annetaan yhtenäiset mahdollisuudet ja kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Työtä hyvinvoinnin ja mielenterveyden parissa tulisi korostaa ja resursseja tulisi ohjata toiminnallisen turvaverkon rakentamiseksi. Pandemia on näyttänyt kuinka tärkeää on, että apua on helposti saatavilla.

Tasa-arvo on myös taattava työelämässä. Työelämän tasa-arvoa on edistettävä etenkin palkkauksessa, työolosuhteissa, työsuhteen ehdoissa sekä urakehityksessä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Kohti kestävämpää ja tasa-arvoista tulevaisuutta innovaation avulla. Haluan asua kaupungissa, joka on yrittäjäystävällinen, jossa päätös oman yrityksen perustamisesta sekä sen perustaminen on helppoa.

Haluan kehittää laajempaa turvaverkkoa, esimerkiksi vanhempainvapaata. Haluan lisää innovaatioita joiden avulla voimme lisätä kerto- ja jakotaloutta yhteiskunnassamme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›