Ville Varjo

52

Olen kohta 57-vuotias diplomi-insinööri ja yrittäjä. Perheeseeni kuuluu neljä aikuista lasta puolisoineen, 1 miniä, 3 vävypoikaa, 4 lastenlasta sekä jackrusselinterrieri. Harrastuksenani on purjehdus ja puusepäntyöt.

Yritykseni toimipisteet ovat Laitilassa ja Tampereella. Rakennutan vuokratalojen, seurakuntarakennusten ja tutkimuslaitosten rakennushankkeita.

Nimi: Ville Varjo
Syntymävuosi: 1964
Kunta: Laitila
Kotipaikka: Laitila - Letala
Titteli: diplomi-inisnööri
Sähköposti: ville.varjo@turkoosi11.fi
Puhelinnumero: 0400 786 033
www: https://www.turkoosi11.fi

Vaaliteemat

Toimiva infrastruktuuri

On tärkeää, että kunta hoitaa lakisääteiset tehtävänsä laillisuutta, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta noudattaen. Pidän tärkeänä, että kaavoitus, rakennusvalvonta, liikenneverkot, vesihuolto ja muu infrastruktuuri hoidetaan niin, että se tuottaa hyvän asuinympäristön ja hyvät toimintaedellytykset yrityksille. Varsinais-Suomessa meidän tulee pitää elinvoimaisena koko maakunta saaristokunnat ja reuna-alueet mukaan lukien. Erityisesti valtatie 8 ja nopea junayhteys Helsinkiin ovat koko maakunnalle tärkeitä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Asumisessa on tärkeää että kaikille ja kaikissa elämäntilanteissa oleville löytyy asiallinen ja hyvätasoinen asunto. Olipa kyse omakotitalosta, asunto-osakeyhtiöstä tai vuokra-asunnosta niin kaikissa tilanteissa tulee tavoitella hyvää. väljää ja turvallista asumista. Kunta voi vastata tähän parhaiten kaavoituksella, joka huomioi kaikkien asumismuotojen tarpeet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›