Lotte-Marie Uutinen

36

"Loviisa on kaupunki jossa elämä on merkityksellistä ja sujuvaa"

Olen 34-vuotias energinen ja eteenpäinsuuntaava ihminen. Asun Loviisan keskustassa ja työskentelen osastonhoitajana sairaanhoidon saralla. Olen ensimmäisen kauden valtuutettu ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Nämä vuodet valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä ovat opettaneet ja antaneet minulle paljon. Kaupungin asiat innostavat minua edelleen, mistä syystä mielelläni jatkaisin työtä kaupungin hyväksi myös tulevaisuudessa. Loviisa on mahtava ja lämmin pikkukaupunki täynnä potentiaalia, jossa viihdyn äärimmäisen hyvin.

Nimi: Lotte-Marie Uutinen
Syntymävuosi: 1987
Kunta: Loviisa
Kotipaikka: Loviisa
Titteli: Osastonhoitaja
Sähköposti: lottemarie.uutinen@gmail.com
Puhelinnumero: 0408203599

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvinvoinnin edistäminen on minulle tärkeä teema. Yhdyskuntasuunnittelulla voidaan vaikuttaa ympäristön viihtyvyyteen ja sen myötä edistää kuntalaisten hyvinvointia. Viihtyisä ympäristö houkuttelee viettämään enemmän aikaa ulkona ja liikkumaan. Hyvinvoinnin edistämisen onnistuminen vaatii poikkihallinnollista lähestymistapaa ja eri sektoreiden yhteistyötä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Loviisassa on eletty haastavia aikoja talouden osalta. Terveellä pohjalla oleva talous on edellytys ylläpitää laadukkaita palveluita myös tulevaisuudessa. Haasteellisista ajoista huolimatta on löydettävä tasapaino ja toteuttaa investointeja sekä tukea elinkeinoelämän kehittymistä kasvun mahdollistamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Toimiva infrastruktuuri

Olen hyötyliikunnan puolestapuhuja ja näen mielelläni, että Loviisassa parannetaan arkiliikunnan mahdollisuuksia turvallisilla ja riittävillä pyörä- ja kävelyteillä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›