Pia Tyyskä

71

"Työskentelen sen eteen, että Lahti on meille kaikille turvallinen. Hyvinvointi on avain tulevaan!"

Hei! Olen 45-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja Lahdesta. Perheeseeni kuulu mies, 3 poikaa (17v., 15v. ja 6v.), 2 kissaa ja irlanninsetteri.

Asumme Lahden keskustassa omakotitalossa. Nuoremmat apseni käyvät Lahden ruotsinkielistä koulua ja vanhin opiskelee Solvallassa. Olen aktiivinen Lahden seudun ruotsinkielisten yhdistyksissä, Lahden Purjehdusseurassa sekä Kankurin avussa. Lapseni harrastavat sellonsoittoa, jalkapalloa, uintia ja purjehdusta. Itse harrastan käsitöitä, purjehtimista ja ulkoilua.

Jos sinua jäi jokin mietityttämään, niin ota ihmeessä yhteyttä.

Nimi: Pia Tyyskä
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Lahti
Kotipaikka: Lahtis
Titteli: Psykiatrinen sairaanhoitaja YAMK
Sähköposti: Pia.tyyska@gmail.com
Puhelinnumero: 0402210836
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kun asukkaat kunnassa voivat hyvin – voi kuntakin hyvin. Eri-ikäisillä kuntalaisilla on erilaiset tarpeet ja kaikki ne ovat yhtä tärkeitä. Meidän tulee työskennellä kuntalaisten toiveiden eteen siten, että turvallisuus, hyvinvointi ja viihtyvyys paranevat. Tämä ei vain kosketa terveyttä, vaan yhtälailla kokonaisuuteen kuuluvat

luonto, urheilu, asuminen, liikenne, koulut, hyvinvointi jne. Meidän tulisi myös miettiä millaisen tulevaisuuden luomme asukkaillemme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Kaupunkimme on edelläkävijä monella saralla. Lahti on ympäristöpääkaupunki 2021! Luonto (metsä järvet) ovat tärkeä osa Lahtea. Monelle asukkalleemme on tärkeää, että luonto on lähellä. Lahti pyrkii olemaan hiilivapaa 2025.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Urheilun ja liikunnan avulla voimme vaikuttaa yhteiskuntaan. Kun pidämme urheilupaikat auki ja kunnossa niin että kuntalaiset voivat niitä käyttää tuemme hyvinvointia. Lapsilla ja nuorilla tulisi olla oikeus harrastamiseen! Kaikille se ei ole mahdollista ja mielestäni pitäisi puhua HARRASTE-takuusta jo ihan ihmisten hyvinvoinnin vuoksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›