Ted Saari

"Kova ja päättäväinen työ tuo aina tuloksia, älä koskaan luovuta, vaan etsi uusia keinoja päästä eteenpäin!"

Nimeni on Ted Saari ja olen 44 vuotta, syntynyt Monäsissä, Uudessakaarlepyyssä. Perheeni kuuluu rouva Patricia ja lapset Milton, Estelle ja Melker sekä Selma koira. Olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa koko työurani, viimeiset 10 vuotta Mirkalla. Harrastukseni kuuluu kaikenlaista liikuntaa, penkkiurheilijana seuraan jääkiekkoa tai muuta joukkuelajia. Olen ollut Uudenkaarlepyyn valtuuston jäsen 3 jaksoa, joten kunnallishallinto ei ole mitään uutta. Viime vuosina olen asunut ulkomailla Kiinassa, ja se on ollut hyvin mielenkiintoinen aika ja monin tavoin myös opettavainen. Nyt odotan innolla paluutani Uuteenkaarlepyyhyn ja varsinkin Monäsiin, jossa mieluummin vietän vapaa-aikani.

Nimi: Ted Saari
Syntymävuosi: 1976
Kunta: Uusikaarlepyy
Kotipaikka: Uusikaarlepyy
Titteli: General Manager
Sähköposti: ted.saari@nykarleby.fi
Puhelinnumero: 0406704850

Vaaliteemat

Senioriystävällinen yhteiskunta

Meillä on vastuu huolehtia vanhuksistamme kunnioittavasti ja kiitollisesti siitä kaikesta mitä he ovat tehneet meidän eteen. Meidän on varmistettava että heidän tarvitsema palvelut ovat lähellä, jotta jokainen voi elää turvallista ja ihmisarvoista elämää Uudessakaarlepyyssä kaikissa elämänvaiheissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Haluan että kaikilla lapsilla ja nuorilla Uudessakaarlepyyssä on aktiivinen ja mielekäs vapaa-aika, jossa he tuntevat olonsa turvalliseksi ja ovat osa yhteisöä. On oltava toimintaa jossa heidät voidaan nähdä ja kuulla ja tuntea ymmärretyksi ja arvostetuksi. Kaupungin on turvattava ja tuettava yhdistyksiä tässä tärkeässä työssä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Uudessakaarlepyyssä on oltava huoletonta asua ja elää niille jotka tekevät työtä ja töytyy luoda toimintamahdollisuuksia pienille ja suurille yrityksille, sekä keskustassa että maaseudulla. Tarvitsemme toimivaa infrastruktuuria ja palvelukeskeistä hallintoa, jotta yrityksilla on edellytykset toimia ja kasvaa kunnassamme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›