Roy Syring

122

"ERFARENHET FINNS / KOKEMUSTA LÖYTYY Let´s make Vaasa/Vasa Nr 1"

Olen syntyperäinen Gerbyläinen. Sukuni on ainakin 11 sukupuolta taaksepäin asunut ja toiminut Gerbyssä.
Olen "yhdistysihminen" ja kiinnostunut politiikasta. Olen vuosien varrella toiminut johtavissa luottamustehtävissä eri yrittäjäjärjestöissä paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti. Olen myös toiminut monissa erilaisissa poliittisissa luottamustehtävissä Vaasan kaupungissa ja alueellisestikin. Tällä hetkellä olen hallitusjäsenenä muutamassa kaupungin osakeyhtiössä.
Tärkeimmät vapaa-ajan harrastukset ovat veneily ja mökkielämä. Paratiisi maapallolla on (Gerbyn lisäksi) mökki Mikkelinsaarella!

Nimi: Roy Syring
Syntymävuosi: 1944
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Gerby
Titteli: Insinööri, Yrittäjä
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Kaupungin tärkeimpinä tehtävinä on kaavoitus ja suunnittelu. Nillä toimilla edistetöön asumista ja rakentamista. Asukkaiden pitää löytää mielekäs asuntomuoto ja asumisympäristö. Kaavoitus ei saa olla liian tiukka ja liian yksityiskohtainen, vaan tulee olla tosi joustava ja asukasystävällinen. Eri vaihtoehtoja täytyy olla ja kaavoitusmääräyksia pitää pystyä helpommin muuttaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Yrittäminen ja työllisyys riippuu myös paljolti kaavoituksesta ja suunnittelusta. Kaupungin tärkeimpiä tehtäviä on huolehtia siitä että yrityksillä on suotuisia edellytyksiä toimia. Joustavuus on tässäkin asiassa avainsana. Byrokratiaa ei saa missään vaiheessa hyväksyä.
Kun yritykset voivat hyvin ja tuntevat saavansa tukea kaupungilta - niin työllisyyskin voi lisääntyä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu talous on tietenkin kaiken a ja o.

Teemavaihtoehdoista löytyy monta hyviä ja lähellä sydäntä olevia teemoja, mutta kun ei saanut valita enemmän kuin kolme niin yritin valita kaupungin ja asukkaiden hyvinvointiin ja elämisen turvallisuuteen vaikuttavat tärkeimmät teemat.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›