Emiliana Skoog

742

"Työskentelen hyvän ja terveen rakentamisen puolesta, jossa kaikenikäisille on tarjolla riittävästi ja monipuolisesti palveluita."

Olen 30-vuotias teologian maisteri ja laillistettu kiinteistönvälittäjä. Tällä hetkellä teen töitä johdon sihteerinä Helsingin seurakuntayhtymän kiinteistöosastolla sekä toimin intendenttinä Hautausmaakulttuurin ystävät -yhdistykselle. Olen kotoisin Helsingistä kaksikielisestä ja musikaalisesta perheestä. Mieheni ja minä asumme Kalasataman Majakka-tornitalossa, jonka hallituksen jäsen myös olen.

Nimi: Emiliana Skoog
Syntymävuosi: 1990
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Teologian maisteri, kiinteistönvälittäjä
Sähköposti: emiliana@skoog.fi

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Uskon monimuotoiseen rakentamiseen, jossa rakennetaan kaikenkokoisia ja –hintaisia asuntoja. Alueiden viihtyvyyteen tulee panostaa, kuten viheralueisiin ja taiteeseen. Minulle on tärkeätä edistää kaikenikäisten asumisviihtyvyyttä niin, että tarjolla on tarvittavat palvelut ja kulkuyhteydet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Nyt koronaepidemian aikana ja sen jälkeen on erityisen tärkeätä, että panostamme hyvin hoidettuun talouteen. Kunnallis- ja kiinteistöveron korottaminen tulisi olla viimeinen keino saavuttaa taloudellista tasapainoa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Yrittäjyyttä tulisi tukea enemmän, niin että kaiken kokoisilla ja eri alan yrityksillä olisi mahdollisuus suoriutua. Näin ollen työttömyys vähenisi ja työpaikkoja syntyisi lisää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›