Heidi Seppälä

4

Olen 38- vuotias asiakkuuspäällikkö ja kaksikielisen uusperheen äiti Nummelasta. Olen töissä kansainvälisessä valaistusalan yrityksessä, jossa vastaan vähittäiskaupan kehittämisestä omissa asiakkuuksissa. Uusioperheen äitinä ja uraa uurtavana naisena haluan myös olla mukana kehittämässä lähiympäristöämme ja siksi olenkin mukana kunnallispolitiikassa. Olin ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa 2017 ja tulin silloin valituksi Vihdin kunnanvaltuustoon. Olen jäsen lasten ja nuorten lautakunnassa sekä Vihdin ilmastostrategian toteuttamista seuraavassa työryhmässä.

Tärkeitä arvoja minulle elämässä ovat ennen kaikkea perhe ja terveys, mutta lisäksi olen kiinnostunut yhteiskunnasta ja siihen vaikuttamisesta. Ennen kaikkea minulla on halu parantaa sekä kehittää tapoja, joilla voimme helpottaa ihmisten arkea. Empaattinen luonne ja kova taistelutahto ovat parhaita puoliani. Olen ulospäinsuuntautunut ja minua on helppo lähestyä.

Perheeseeni kuuluu aviopuolisoni Teuvo, lapset Kira (2014) ja Christian (2007) sekä kaksi ihanaa bonuslasta Inka (2009) ja Emma (s. 2005).

Nimi: Heidi Seppälä
Syntymävuosi: 1982
Kunta: Vihti
Kotipaikka: Nummela
Titteli: Asiakkuuspäällikkö
Sähköposti: heidi.susanna.seppala@gmail.com
Puhelinnumero: 0503615720
www: https://www.heidiseppala.fi/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Elinvoimainen Vihti

Elinvoimainen Vihti on meidän jokaisen etu. Vihdin tulee olla mahdollistaja, jossa meillä on oikeus rakentaa turvallinen ja laadukas arki - niin sinulla kuin minulla. Vihdin tulee olla mukava paikka, jossa asua sekä yrittää. Kunnan isoja taajama-alueita tulee kehittää voimakkaasti, mutta samalla mahdollistaa kylissä asuminen, rakentaminen ja siellä arjen sujuvuus.

Meidän tulee tehdä konkreettisia toimenpiteitä, joilla lisäämme Vihdin vetovoimaa. Tässä mm. kaavoituksella ja maankäytöllä on iso rooli. Panostetaan yrittäjiin sekä oikea-aikaisiin investointeihin. Uskalletaan olla innovatiivisia, hyödyntää digitalisaation tuomat hyödyt sekä ennakkoluulottomasti nähdä kuntarajojen ulkopuolelle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Maailman lapsiystävällisin maa

Suomen lapsiystävällisin kunta

Vihti on lapsiperhevaltainen kunta ja tämän eteen tulisi tehdä töitä, jotta myös pysymme ja kehitymme sellaisena - hyvinvoivana ja turvallisena. On tärkeätä, että lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin panostetaan, ja että tämä otetaan huomioon päätöksenteossa, ennalta ehkäisevien toimien ja vaikutusten arviointien kautta.Tarvitsemme konkreettisia toimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseen mm. harrastustakuu vähävaraisille perheille. Suomenkielistä ja ruotsinkielistä koulupolkua tulee kehittää, jotta voimme olla kilpailukykyisiä muihin kuntiin nähden. Meidän tulee asettaa rima korkealle ja tehdä hartiavoimin töitä sen etten, että Vihti olisi Suomen lapsiystävällisin kunta. Mahdotonta? Uskon että hyvällä yhteistyöllä meillä on kaikki edellytykset tämän toteuttamiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Luonnonläheinen ja hyvinvoiva Vihti

Kannustetaan ympäristövastuuseen, lähituotannon hyödyntämiseen ja arvostetaan meidän maanviljelijöitä sekä pidetään huolta Vihdin ruoantuotannon omavaraisuudesta. Hyödynnetään Vihdin upeaa luontoa, niin matkailun saralla kuin kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisessä.Tehdään Hiidenvedestä Uudenmaan Saimaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›