Elina Sagne-Ollikainen

732

"Ihmisystävällinen kaupunki jossa kaikkia tarvitaan!"

Hauskaa että löysit sivuni!

Olen Elina Sagne-Ollikainen, ja unelmoin toimivammasta ja yhdenvertaisemmasta Helsingistä.

Asiat joita haluan nostaa näissä vaaleissa ovat:
- Tasa-arvo
- Ihmisten hyvinvointi
- Viihtyisä kaupunki jossa uusia asioita syntyy

Taustani:

Olin pitkään töissä ruotsinkielisessä kehitysvammaliitossa, FDUV:ssä. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on lähellä sydäntäni ja se on yksi kestävän kehityksen osa-alue, joka helposti unohtuu keskusteluissa. Tasa-arvo, syrjimättömyys ja osallisuus ovat politiikkani keskiössä.

Perheeni on kaksikielinen ja itse olen monikielinen. Olen varttunut maalla ja asunut nuoruuteni vuodet pääkaupunkiseudulla sekä Helsingissä. Olen opiskellut, tehnyt töitä, harrastanut urheilua, hoitanut luottamustehtäviä, järjestänyt tapahtumia ja juhlia, haudannut omaisen ja perustanut perheen Helsingissä.

Uskon ihmisiin ja välittämiseen ja tiedän että me yhdessä olemme osa ratkaisua. Ota mielellään yhteyttä minuun, sillä haluan kuulla mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä Helsingissä.

Fun fact:

Nämä ovat toiset vaalini. Olin ehdolla eduskuntavaaleissa Feministisen puoleen listoilta vuonna 2019. Olen vaihtanut RKP:hen, jolla on vahva naisjärjestö, Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs, josta on tullut poliittinen kotini. Tervetuloa mukaan seuraamaan tätä vaalimatkaa!

Nimi: Elina Sagne-Ollikainen
Syntymävuosi: 1982
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Asiantuntija, Sosiaali- ja terveysalan YAMK (Kuntoutus), Fysioterapeutti
www: https://www.elinasagneollikainen.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat