Micaela Röman

55

"Mahdollisimman hyvää, mahdollisimman monelle."

Kahden lapsen äiti, naimissa oleva koiranomistaja. Sipoolainen vuodesta 2006.
Sitoutumaton valtuutettu vuodesta 2017, sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja ja suomenkielisen koulutusjaoston varajäsen.
HUS-valtuuston jäsen.
Porvoon sairaanhoitopiirin lautakunnan varajäsen.

Nimi: Micaela Röman
Syntymävuosi: 1970
Kunta: Sipoo
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: micaela.roman@sipoo.fi
www: https://www.feelisgood.fi/en/home/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtana olen nauttinut suuresti siitä, että toiminta koskee ja koskettaa jokaista asukasta, aina syntymästä kuolemaan saakka.
Siksi on tärkää, että toiminta on sujuvaa ja että kynnys hakea apua ja tukea on matala. On tärkeää, että myös henkilö joka ei pysty tai kykene hakemaan apua saa sitä. Ennaltaehkäisevään toimintaan ja riittävään resursointiin löydettävä varoja myös haastavina aikoina.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kestävä rakentaminen

Vahvan muuttoliikkeen Sipoossa on tärkeätä vaalia myös niitä syitä siihen miksi kuntaamme muutetaan. Nämä ovat muun muassa ympäristö, maaseutuomainen maisema ja yhteisöllisyys.

Houkuttelevuus ja muuttoliike ovat tervetulleita, mutta on resursoitava toimintoja sillä tapaa, että pystymme vastaamaan sekä uusiin että "vanhoihin" haasteisiin ja tarpeisiin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Tasa-arvo ja integraatio, kaikkien oikeus ottaa osaa ja olla osallisina riippumatta sukupuolesta, iästä ja taustasta ovat minulle tärkeitä sekä yksityisesti että kaikissa luottamustoimissani.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›