Roger Wide

37

"Allt är bra i Lovisa! Låtom oss fokusera på allt det goda och glada som vi har runtom oss! Loviisassa kaikki hyvin! Keskittykäämme kaikkiin hyviin ja iloisiin asioihin ympärillämme! Niitä on paljon !"

Olen syntynyt ja asunut lapsuuteni Marbyyssä.Vanhempani olivat Eva ja Nils. Äitini Eva oli kotoisin maatilalta. Isäni sukujuuret ova Marbyyssä 1600- luvulta asti ,hänen suku oli kalastajia.Myös minä olen ollut kotiseudulleni uskollinen ja asun itse Tesjoella. Olen kolmen aikuisen lapsen sekä yhden bonuslapsen isä. Olen nykyään myös Leon-pojan isoisä. Olen koko elämäni työskennellyt metsäalalla. Ensimmäiset 20 vuotta työskentelin suurille metsäteollisuusyhtiöille ja vuodesta 2003 olen johtanut omaa metsäpalveluyritystä. Harrastuksiini kuuluu kalastus ja urheilu, varsinkin beachvolley. Myös amatööriteatteri ja nuorisoseuratoiminta ovat lähellä sydäntäni. Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja avuliaisuus. Minusta on myös tärkeää osoittaa kiitollisuutta aiempia sukupolvia kohtaan, jotka ovat rakentaneet yhteiskuntaamme.

Arvoisa äänestäjä, toivon saavani teidän luottamuksen, jotta tulisin valituksi. RKP:n kunnanvaltuutettuna uskon pystyväni tekemään meidän koko Loviisasta vielä paremman ja iloisemman paikan. Koen RKP:n minun puolueeksi, sillä puoluetta ei hallitse mikään tietty ideologia tai aate. RKP kunnioittaa yksilön vapautta ja sen päätöksiä ohjaa terve järki.

Nimi: Roger Wide
Syntymävuosi: 1963
Kunta: Loviisa
Sähköposti: roger.wide@wideskog.fi
Puhelinnumero: 040-7603500

Vaaliteemat