Tuomas Raatikainen

201

"Miten voin auttaa?"

Olen 25-vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija Jyväskylän yliopistosta! Opintojeni ohella olen töissä Yrityskylässä vastuuohjaajana. Olen alunperin kotoisin Pirkanmaalta, mutta sittemmin vahvasti jyväskyläläistynyt. Vapaa-aika kuluu normaalisti pitkälti urheilun, musiikin ja ihmisten parissa! Olen myös suuri runouden, laululyriikoiden ja Juice Leskisen fani.

Nimi: Tuomas Raatikainen
Syntymävuosi: 1995
Kunta: Jyväskylä
Kotipaikka: Jyväskylä
Titteli: Yhteiskuntatieteiden kandidaatti
Sähköposti: tuomas.v.raatikainen@gmail.com
Puhelinnumero: +358 504337736
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

- 🌿 Jyväskylä kestävän kehityksen edelläkävijänä!
Hiilineutraaliuden tavoittelun lisäksi Jyväskylä voi tiiviissä yhteistyössä korkeakoulujen kanssa toimia kestävän kehityksen edelläkävijänä. Tiedon ja osaamisen avulla ilmastotoimet voivat olla investointeja, joista kaupunki hyötyy myös taloudellisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

- 💙 Lisäpanostukset mielenterveyspalveluihin!
Mielenterveyspalveluiden saatavuus on ollut riittämätöntä jo ennen koronakriisiä. Ketään ei pidä nyt jättää yksin, vaan tarvitsemme lisää keinoja ehkäistä, lievittää ja hoitaa mielenterveyden häiriöitä ja niiden seurauksia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

- 📈 Kunnianhimoisempia työllisyystoimia – elämää opintojen jälkeen!
Jyväskylän tulee olla yrittäjäystävällinen kaupunki, jossa opiskelijat voivat työllistyä myös valmistumisensa jälkeen. Jyväskylän ei tarvitse olla vain välipysäkki matkalla työelämään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›