Pia Santaharju

36

"Kauniainen on yhteinen kotimme, olen valmis tekemään osani pitääkseni sen viihtyisänä kaikille."

Olen 35-vuotias kolmen lapsen äiti. Muutin Kauniaisiin vuonna 2004 ja ihastuin täällä olevaan pieneen kyläyhteisöön. Kauniaisissa välitetään toisistamme.

Persoonaltani olen oikeudenmukainen, lojaali ja vastuuntuntoinen. Ympäristökysymykset ovat minulle tärkeitä, samoin seison ensimmäisten joukossa varmistamassa, että Kauniaisten kirjasto pitää korkean tasonsa.

Vapaa-ajalla olen Puskaradio Granin perustaja ja ylläpitäjä, joukkueenjohtaja lapsen salibandyjoukkueessa sekä luottamushenkilö seurakunnassa.

Nimi: Pia Santaharju
Syntymävuosi: 1985
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Tradenomi, HSO
Sähköposti: pia.santaharju@gmail.com

Vaaliteemat

Paras koulu

Tuleva valtuustokausi tulee olemaan täynnä suuria päätöksiä Kauniaisissa. Haluan olla mukana varmistamassa parhaimmat mahdolliset olosuhteet varhaiskasvatuksen, koulun ja terveydenhuollon henkilökunnalle. He ovat tämän yhteiskunnan selkäranka ja ansaitsevat saada äänensä kuuluviin päättäjien joukossa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Saavuttaaksemme tavoitteemme hiilineutraalista Kauniaisista meidän pitää kaupungin ponnisteluiden lisäksi aktivoida kuntalaiset. Grani Kiihdyttämö on loistava projekti heille, jotka jo ovat kiinnostuneita aiheesta. Tämän lisäksi meidän tulisi keskittää huomiomme siihen, miten saamme myös loput asukkaista sitoutettua projektiin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Covid-pandemian jälkeen meillä on monia kauniaislaisia, jotka ovat yli vuoden olleet eristettynä yhteiskunnasta. Joillekin kynnys palata normaaliin arkeen tulee olemaan liian korkea. Tarvitsemme suunnitelman tavoittaaksemme jokaisen kuntalaisen, joka tarvitsee apua palatakseen tavallisen arjen pariin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›