Pia-Lisa Sundell

42

"Olen ääni lapselle ja tasa-arvoiselle tulevaisuudelle!"

Lastensuojelujärjestön toiminnanjohtajana olen asiantuntija kysymyksissä, jotka koskevat lapsia, nuoria ja lapsiperheitä. Lapsen oikeudet ja lapsen edun ensisijaisuus ovat minulle keskeisiä asioita. Poliittisten päätösten tulee pohjautua lapsivaikutusten arviointiin. Puolustan demokratiaa, tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Nimi: Pia-Lisa Sundell
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: toiminnanjohtaja
Sähköposti: pia.sundell@bvif.fi
Puhelinnumero: 0405019105
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Maailman lapsiystävällisin maa

”Maailman lapsiystävällisemmässä maassa” kaikki poliittiset päätökset pohjautuvat lapsivaikutusten arviointiin. Lapsen oikeuksia ja lapsen edun ensisijaisuutta kunnioitetaan. Korona-ajan vaikutukset lapsiin ja nuoriin tulee näkymään monen vuoden ajan. Lasten-, nuorten ja lapsiperheiden tarpeita tulee huomioida tulevaisuudessa. Lasten, nuorten ja lapsiperheiden tarpeiden huomioiminen on investointia tulevaisuuteen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Tasa-arvo miesten ja naisten välillä on perusoikeus. Tasa-arvo on hyvinvointivaltion keskeinen menestystekijä. Tasa-arvoinen tulevaisuus on avain kunnan taloudelliselle ja sosiaaliselle menestykselle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä takaavat laadukkaat hyvinvointipalvelut. Turvallista arkea luodaan lisäämällä lapsivaikutusten arviointia päätöksentekoon, huolehtimalla ihmisestä elämän eri vaiheissa ja tekemällä tietoisia investointeja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›