Petrus Pennanen

722

"Vapaus, järki ja rakkaus! Tehdään yhdessä parempi maailma yhteistyön, tieteellisen tiedon ja kaikkien kunnioituksen pohjalta. "

Olen ydinfysiikan tohtori, kansainvälisesti kokenut ohjelmistoyrittäjä ja ahkerasti kaupunkia kehittänyt kaupunginvaltuutettu.

Haluan jatkaa työtäni mm. näiden tärkeiden asioiden toteuttamiseksi käytännössä:

+ Miljoonien kivihiilitonnien polttamisen korvaaminen lähes täysin päästöttömällä sarjatuotetulla pienydinvoimalla
+ Koulujen ja muiden usein tyhjien julkisten tilojen vapauttaminen kaupunkilaisten yhteisölliseen kulttuurikäyttöön

+ Kaupunkiluonnon monimuotoisuuden ja kaupunkiviljelyn lisääminen katoilla, aukioilla ja puistoissa. Laadukas rakentaminen asemien lähelle ja viheralueiden säilyttäminen.

Erityisesti haluan auttaa heikoimmassa asemassa olevia, usein halveksuttuja ihmisiä kuten huumeriippuvaisia ja seksityöntekijöitä pysymään hengissä ja terveinä. Haluan kaikille mahdollisimman yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua yhteiskunnan toimintaan.

Olen tehnyt valtuustossa töitä aktiivisesti ja saanut hyväksyttyä yli 30 valtuustoaloitetta ja -ehdotusta näihin teemoihin liittyen. Työni tuloksena kaupunkimme muuttuu paremmaksi paikaksi ihmisille ja luonnolle.

Olen taloudellisesti riippumaton ja politiikassa sen vuoksi, että haluan auttaa ihmisiä rakentamaan parempaa maailmaa yhdessä.

Kiitos 💚

Sitoutumaton  
Nimi: Petrus Pennanen
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Ullanlinna, Helsinki
Titteli: Ydinfysiikan tohtori, kaupunginvaltuutettu
Sähköposti: petrus.pennanen@avoinpuolue.fi
Puhelinnumero: 0405020355
www: https://avoinpuolue.fi