Pavel Petrov

723

"Sydämen kielellä ja järjen äänellä kaupungin parhaaksi"

Hei! Olen 28-vuotias helsinkiläinen, jonka juuret ovat Vienan Karjalassa.

Opiskelen historiaa, journalistiikkaa ja valtiotiedettä Helsingin yliopistossa ja työskentelen tutkimusavustajana.

Poliitinen toimintani on monipuolinen. Olen edustaja Oikeusministeriön etnisten suhteiden neuvottelukunnassa, sekä jäsen RKP-nuorten Helsingin hallituksessa ja Kansainvälisessä valiokunnassa.

Nimi: Pavel Petrov
Syntymävuosi: 1992
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Tutkimusavustja, freelancejournalisti, historian opiskelija
Sähköposti: pavelpetrov2021hki@gmail.com
Puhelinnumero: 0401889690
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Tie miellyttävään ja kukoistavaan Helsinkiin kulkee jokaisen asukkaan osaamisen ja taitojen parhaan mahdollisen sovelluksen kautta. Kyse on myös turvallisesta ja tukevasta yhteisöstä, johon jokaisella helsinkiläisellä tulisi olla pääsy. Haluan tehdä työtä sen eteen, että uusien asukkaiden sekä ulkomailta että muualta Suomesta pystyvät tuntemaan itsensä hyödyllisiksi ja kotona Helsingissä!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Kunnianhimoinen kaupunkisuunnittelu ja rakentamispolitiikka ovat välttämättömiä positiivisen kehityksen Helsingissä varmistaakseen. Haluan tehdä työtä sen eteen, että tehdään tarpeellisia uudistuksia ottaen pääkaupungin ainutlaatuinen historiallinen luonne huomioon. Helsinki on rakennettava fiksuksi, kestäväksi ja kauniiksi!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Maan monipuolisin kulttuurielämä oli yksi tärkeimmistä syistä muutolleni juuri Helsinkiin. Haluan varmistaa, että taiteellinen ja tieteellinen luovuus saa tilaa ja varaa kukoistamaan upeassa kaupungissamme. Helsinkini tulee olla maan kulttuuri- ja tiedetyöntekijäystävällisin kaupunki!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›