Peter Ahlroos

53

"Lapsiin ja nuoriin suunnattu satsaus on myös muuttoliikkeelle hyvä asia."

Olen yli 30 vuoden ajan työskennellyt koulumaailmassa, ja jokainen aste varhaiskasvatuksesta yliopistoon on tuttua. Haluan olla käytettävissä ja edustan sinua jolle nuoret ja koulutus on tärkeimpiä asioita.

Nimi: Peter Ahlroos
Syntymävuosi: 1968
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: TVT-pedagogi
Sähköposti: peter.ahlroos@gmail.com

Vaaliteemat

Paras koulu

Meillä on Vaasassa hyvä kouluverkosto, mikä on syynä miksi itse muutin tänne vajaa 20 vuotta sitten. Siihen voi vielä panostaa lisää ja koen että on muitakin jotka valitsevat kotikuntansa samoin perustein kuin minä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Nuorten hyvinvointi on A ja O. Koronan murjomassa yhteiskunnassa on haasteita mitä emme ole vielä nähneet. Uskon että me vanhemmat selviydymme ehkä paremmin mutta nuorilla voi olla haastavaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

En halua rajata ainoastaan urheiluun ja kuntoiluun, vaan myös muunlaiset harrastukset tulevat olemaan hyvin tärkeässä asemassa. Itse olen juossut töihin, lapseni ovat odottaneet skeittiparkkia kuin kuuta nosevaa, ja on olemassa sekä halpoja että kalliita ratkaisuja fyysisiin harrastuksiin joilla on vaikutusta henkiseen hyvinvointiin. Nuorin poika taas käy Rokkikoulussa joka on erinomainen esimerkki toisentyyppisestä harrastuksesta. Jokaiselle ihmiselle se oma harrastus on yhtä tärkeä kuin muiden.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›