Anna Oksanen

43

Olen syntynyt ja kasvanut Karjalla. Tällä hetkellä asun myös Turussa, jossa opiskelen Åbo Akademin kauppakorkeakoulussa. Minulla on suuri kiinnostus muuttaa ympäristöäni parempaan suuntaan, ja minulla on vuosien varrella ollut useita luottamustehtäviä.

Uskon, että päätöksenteon tulisi perustua tietoon, faktoihin ja tieteeseen aina kun se on mahdollista. Olen erityisen kiinnostunut koulutukseen liittyvistä kysymyksistä ja mielestäni kaikilla tulisi olla yhtäläiset mahdollisuudet laadukkaaseen ja ilmaiseen koulutukseen. Entisenä Åbo Akademin ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana ja liberaalien opiskelijoiden valiokunnan nykyisenä puheenjohtajana olen tuonut esiin opiskelijoiden äänen useissa päätöksentekoelimissä sekä julkisessa keskustelussa.

Haluan, että kaikilla ihmisillä on samat mahdollisuudet toteuttaa unelmiaan. Tämä on mahdollista luomalla avoimempi, kestävämpi ja hyvinvoiva yhteiskunta. Ilmasto on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, mutta tärkeitä kysymyksiä ovat myös taloudellinen kantokyky ja sosiaalinen hyvinvointi. Kestävä talous on yksi toimivan kunnan perusedellytyksistä kuten myös sosiaalisen hyvinvoinnin perusta.

Nimi: Anna Oksanen
Syntymävuosi: 1995
Kunta: Raasepori
Titteli: Kauppatieteiden maisteriopiskelija
Jäsenenä:

Vaaliteemat