Julia Nouro-Ståhle

630

Opiskelen Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa ja istun RKP-nuorten liittohallituksessa. Vapaa-ajallani viihdyn parhaiten luonnossa poikani seurassa, mutta vietän myös mielelläni aikaa ystävieni kanssa. Näin korona-aikana tietenkin etänä, mutta pandemian laantuessa myös livenä.

Olen ehdolla ensimmäistä kertaa, koska haluan että nuorten mielipiteille annettaisiin enemmän päinoarvoa päätöksenteossa. Tämä on erityisen tärkeää nyt, koska nuoret voivat entistä huonommin koronan ja siihen liityvien asioiden seurauksena.

Nimi: Julia Nouro-Ståhle
Syntymävuosi: 1997
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoo
Titteli: yhteiskuntatieteiden kandidaatti
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Koronan jälkeen on äärimmäisen tärkeää että ihmisten hyvinvointiin panostetaan. Jo kriisin alkuvaiheessa oli nähtävissä, että tilanteen vaikutukset levittäytyvät todella laajalle. Varsinkin moni nuori joutui tahtomatta hankalaan ja vaikeaan tilanteeseen. Tämän vuoksi haluan panostaa toimiviin julkisiin palveluihin, varsinkin niihin jotka tukevat lapsia ja nuoria.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Vaikka elämme keskellä pandemiaa, on myös muistettava vastuumme ilmastosta, joten mielestäni on tärkeää että kaupungin kehittäminen perustuu kestäviin päätöksiin, joissa huomioidaan sekä asukkaat ja ympäristö.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›