Nina Aganimov

572

"Tehdään Espoosta halutuin kunta; luonto, koulutus ja hyvä rakentaminen! "

Olen kahden pojan äiti ja asunut Espoon Hyljelahdessa yli 30 vuotta.

Olen asianajaja, toiminut eri lakimiehen tehtävissä, yrittäjänä yli 15 vuotta ja tällä hetkellä toimin kansainvälisen asianajotoimiston osakkaana.

Vapaa-aikaani vietän suuren perheeni kanssa, liikun luonnossa, nautin kulttuurista, yhdistystoiminnasta ja aina minulla on vireillä joku pieni rakennusprojekti.

Haluan olla mukana rakentamassa ja kehittämässä Espoota yhä parempaan suuntaan!

Nimi: Nina Aganimov
Syntymävuosi: 1961
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Esbo
Titteli: Äiti, Asianajaja, Varatuomari, Osakas
Sähköposti: nina.aganimov@fi.dlapiper.com
Puhelinnumero: 0403523142
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Varhaiskasvatus

Lapset ja nuoret ovat yhteiskunnan perusta. Espoon tulee turvata korkealuokkaisen ja tasa-arvoisen koulutuksen. Lapsiperheitä tulee tukea ja lapsille ja nuorille tarjota monipuolisesti urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Espoo kasvaa ja tarvitsee lisää laadukasta asumista. Rakentamisen vauhtisokeudessa ei saa unohtaa Espoon kaunista monivivahteista luontoa ja ihmisillä täytyy säilyä lähiluontoa ja tilaa. Asuntojen pitää olla terveitä ja kestää vuosikymmeniä, valvontaa parannettava.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Espoo tulee tukea yrittäjyyttä, investointeja ja mahdollistaa työllistämistä ja tervettä kilpailua. Hyvin hoidettu talous ja talouskuri takaa, että myös tulevaisuudessa voimme tarjota hyviä palveluita espoolaisille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›