Leena Nikkari-Östman

27

""Yhteisvoimin ja rinnakkain paremmin!""

Olen 46-vuotias ja asun Maksamaalla. Olen syntynyt Vaasassa, kasvanut Mustasaaressa ja asunut Särkimossa, Maksamaan saaristossa, suurimman osan elämääni.

Olen naimisissa Tonnyn kanssa ja äiti kuudelle lapselle: Julia (26v), Nathalie (24), Alex (18), Miranda (15), Rasmus (14) ja Iiris (9). Suuri perheeni pitää minut kiireisenä ja on syy siihen että jaksan ja haluan panostaa politiikkaan.

Olen töissä Östmans Snickeriessä.

Olen Vöyrin kunnanvaltuutettu ja ollut aktiivinen politiikassa 16 vuotta. Tällä hetkellä toimin mm. kunnanhallituksen toisena varapuheenjohtajana, opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtajana, suomenkielisen jaoston puheenjohtajana sekä Söfukin hallituksessa.
Olen myös Vöyrin naisjärjestön paikallisjaoston puheenjohtaja.

Sivistystoimi ja tasa-arvoisuus ovat sydäntäni lähellä olevia asioita.

Nimi: Leena Nikkari-Östman
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Vöyri
Kotipaikka: Särkimo
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: leena.ostman@netikka.fi
Puhelinnumero: 0503511554
www: https://leenanikkariostman.fi/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Paras koulu

Olen vanhemman ja omaisen roolissa, ystävänä ja valtuutettuna nähnyt läheltä miten erilaiset lähtökohdat meidän lapsillamme ovat. Siksi yhteiskunnan tehtävä on priorisoida tasa-arvoa.

Yhteiskunnan ja koulun on annettava samat lähtökohdat kaikille. Jokaisella lapsella on oltava samat mahdollisuudet kehittää potentiaaliaan.

Sivistys on aina ollut sydäntäni lähellä ja on asia johon olen vahvasti sitoutunut toimiessani politiikassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Yrittäjät työllistävät itsensä ja luovat työpaikkoja.

Elävä maaseutu edellyttää työpaikkoja. Jos on työpaikkoja, on mahdollisuuksia asua, elää ja ylläpitää paikallista yhteisöllisyyttä.

Pienyritykset luovat paikallisille palveluita ja työpaikkoja. Pienyritysten toimintamahdollisuudet on otettava huomioon aiempaa paremmin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

On aina vain tärkeämpää miten käytämme kunnan rahoja kun ajat kovenevat! Meidän on satsattava elinkelpoiseen kuntaan suuntana tulevaisuus!

Se tarkoittaa että vaikka nyt pitää säästää, pitää myös uskaltaa investoida tulevaisuutta ajatellen!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›