Mona Lenkkeri

51

"Liike on lääke! Turkulaiset ansaitsevat hyvän terveyden ja hyvinvoinnin. Ihmisen kosketus luontoon on hyvän elämän perusasioita. Turun esikaupunkien luonnonmetsiä ja puistoja ei saa tuhota uudisrakentamisella."

Olen syntyperäinen Turkulainen, minulla on myös juuret Karjalassa. Työelämässäni olen ollut fysioterapeutti, keskittyneenä työterveyshuoltoon, manuaaliseenterapiaan, neurologiaan ja kivun hoitoon. Työkokemusta myös ulkomailta, mutta olen aina palannut takaisiin Turkuun ja nyt asunnut 34 vuotta Uittamolla. Eläkkeellä SPR-Kuntoutuksesta (Suomen Punaisen Ristin kuntoutus), jossa minulla oli myös tehtäviä luottamusmiehenä.
Perhe: kaksi aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.
Pidän: Saaristosta, puutarhanhoidosta ja kuntoilusta.

Nimi: Mona Lenkkeri
Syntymävuosi: 1947
Kunta: Turku
Kotipaikka: Turku, Uittamo
Titteli: eläkeläinen
Sähköposti: monalenkkeri@hotmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Jokaisen tulisi saada tarvitsemansa palvelut ja tulisi olla oikeus terveydenhoitoon sinä päivänä, kun sitä tarvitaan. Korkealaatuinen ikääntyvien hoito on kunnia-asia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Nuorilla on oikeus voida hyvin. He tarvitsevat toimivia palveluja. Nuorten henkinen hyvinvointi tarvitsee resursseja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Akuutti pula pätevästä henkilöstöstä on korjattava.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Kaikilla nuorilla on oikeus mielekkääseen ja ilmaiseen vapaa-ajan harrastukseen. Kaiken ikäisillä Turkulaisilla pitäisi olla mahdollisuus monipuoliseen likkumiseen. Hyvinvointia lisävät luonnonmetsät ja -puistot, leikkikentät, skatepuistot, ulkokuntosalit ja kuntoiluportaat.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›