Martin Norrgård

100

"Terveen Vaasan puolesta"

Hei!
Kiva kun löysit tänne! Olen 33-vuotias mies joka asustelee Vaasan Sundomissa. Perheeseen kuuluu avopuoliso Antonia ja 1-vuotias poika Aston.

Uskon että hyvänlaatuista päätöksentekoa saadaan aikaiseksi yhdessä, yli kieli- ja puoluerajojen. Näin meidän on Vaasassa toimittava myös tulevaisuudessa. Meidän on oltava edelläkävijöitä ja panostettava tulevaisuuteen.

Vaasan tulisi olla lapsille ja nuorille elävä ja turvallinen kaupunki. Päättäjien on pitävä hyvää huolta harrastusmahdollisuuksista, varhaiskasvatuksesta ja kouluista.

Elinkeinoelämää pitää tukea saadaksemme lisää osaavaa työvoimaa Vaasaan. Tätä tehdään uusilla hankinnoilla, oli sitten kyse akkutehtaasta tai sataman laajennuksesta. Rohkeutta vaaditaan päättäjiltä, jotta kaupungin kasvu ei seisahdu.

Vaasan tulee nopeaa vauhtia kehittää autolijoiden tieverkostoa (esim. Satamatie). Samalla kaupungin pitää luoda parempia edellytyksiä liikkua pyörällä ja julkisella liikenteellä.

Tällä hetkellä toimin projektivastaavana ja konsulttina. Viimeksi toimin Suomen hiihtomaajoukkueen huoltopäällikkönä. Vapaa-aikaa vietän mielellään perheen ja ystävien kanssa. Olen myös ahkera kuntoilija.

Olen toiminut mm. seuraavissa tehtävissä:
- Vaasan kaupunginvaltuusto 2012 - 2021
- RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja 2017-2020
- RKP Pohjanmaa, puheenjohtaja 2018 - 2020
- EduVamia Oy, hallituksen jäsen, 2015 ->
- Vaasan Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 2017 - 2021
- Vaasan Liikuntajaosto, puheenjohtaja 2017 - 2021

Nimi: Martin Norrgård
Syntymävuosi: 1987
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: projektivastaava, konsultti
Sähköposti: martin.norrgard@gmail.com
Puhelinnumero: 0445560434