Marjo Miinalainen

"Lämpöö ja lempee vanhuksille, arvostusta ja tukea yrittäjille."

Olen avioliitossa oleva 53-vuotias oululainen. Toimin tällä hetkellä osa-aikaisena asiantuntijana hoiva-alan työntekijöiden rekrytoinnissa Filippiineiltä Suomeen. Teen myös vapaaehtoistyötä Oulun Seudun Muistiyhdistyksessä ja olen muistisairaan äitini edunvalvoja.

Koulutukseni on mm. eMBA. Olen asunut ja tehnyt töitä eri ammateissa eri puolella Suomea ja maailmaa. Olen Oulusta useaan kertaan lähtenyt ja tänne aina palannut. Töitä olen tehnyt Sveitsissä ja Filippiineillä ja olen ollut myös töissä merellä erilaisissa kansainvälisissä matkustajalaivoissa. Noin 25 vuoden työkokemus palvelualojen esimiehenä monikulttuurisissa ympäristöissä on ollut antoisaa ja työssäni olen saanut tehdä päätöksiä ja toimia toisten ihmisten auttamiseksi.

Harrastan ulkoilua säässä kuin säässä. Meillä on Oulussa hienot ulkoilumaastot, joista itse suosin Oulujoen ympäri kulkevia useita eri pituisia ulkoilureittejä.

Olen aina seurannut politiikkaa enemmän ja vähemmän. Nyt olen ensimmäistä kertaa ehdolla, koska katson, että minulla on kokemusteni kautta mahdollisuus vaikuttaa sekä ikäihmisten että yrittäjien tulevaisuuteen Oulussa.

Mahdollisissa kysymyksissä minuun voi olla yhteydessä alla olevan sähköpostiosoitteen kautta.

Nimi: Marjo Miinalainen
Syntymävuosi: 1967
Kunta: Oulu
Kotipaikka: Oulu
Titteli: Asiantuntija
Sähköposti: marjomiinalainen@hotmail.com

Vaaliteemat

Senioriystävällinen yhteiskunta

Kunnan tulee huolehtia siitä, että ikäihmiset voivat elää vanhuuttaan turvallisesti ja arvokkaasti. Sekä asumis- että hoiva-asioissa on löydettävä joustavat toimintatavat jokainen ikäihminen yksilönä huomioon ottaen. Tämä tulee ottaa huomioon myös uusia hallintouudistuksia rakennettaessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Tarvitsemme yrityksiä jotta meillä on työpaikkoja. Kunnan tulee tukea yrityksiä ja tarjota parhaat mahdolliset puitteet yritystoiminnalle ja tukea yritysten uusia innovaatioita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›