Marina Nygård

31

"Elinvoimainen Kauniainen myös tulevaisuudessa. "

Muutin Kauniaisiin neljä vuotta sitten. Tätä ennen olen asunut Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Neljän vuoden aikana olen nähnyt kaupungin kehittyvät ja tulevan elinvoimaisemmaksi uuden kauppakeskuksen ja sen uusien palvelujen myötä. Meidän tulee pitää huolta siitä, että tulevaisuudessa uusille asukkaille löytyy asuntoja, sillä monet haluavat asua Granissa ja kaupunkiin tarvitseekin uusien asukkaiden verotuloja turvatakseen korkealaatuisen palvelutason.

Työskentelen talousneuvojana ja projektinjohtajana ja minua kiinnostavat kestävyyskysymykset sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristön näkökulmasta. Toimin myös Svenska Kvinnoförbundetissa ja näen tasa-arvokysymysten huomioimisen tärkeänä päätöksenteossa. Olen Svenska Kvinnoförbundets Helsingforsavdelning:n puheenjohtaja ja Kvinnoförbundetin liittohallituksen jäsen.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja vapaa-ajalla vietän aikaani mielelläni luonnossa ja saaristossa, sekä laulan kuorossa koronatilanteen niin salliessa.

Nimi: Marina Nygård
Syntymävuosi: 1985
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Talousneuvoja, projektinjohtaja
Sähköposti: marnygard@gmail.com
Puhelinnumero: 0505438906
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Ilmastoälykäs kunta

Meidän tulee huolehtia, että meillä on sopivia asuntoja kaikkiin elämäntilanteisiin. Rakentamisessa tulee huolehtia ilmastokysymysten ja viihtyvyyden näkökulmat.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Ilmastokysymykset tulee sisällyttää kaikkeen kunnalliseen päätöksentekoon ja niissä on parempi olla edelläkävijä kuin tulla jälkijunassa

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Talous on korkeatasoisen palvelutasomme perusta ja toimivien kunnallisten palvelujen edellytys. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus tulee lisääntyviä vaatimuksia kunnallistalouden hoitamiselle niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›