Margita Lukkarinen

60

"Minun Kokkolani on lähestyttävä, turvallinen ja viihtyisä kaikille. Kaupunki huolehtii hyvin asukkaistaan ja vastaanottaa mielellään uusia asukkaita. Määrätietoinen kehittämistyö ja yhteistyö naapurikuntien kanssa vahvistavat kaupungin asemaa maakunnan moottorina."

Olen aktiivinen eläkeläinen ja toimin laajasti yhteiskunnan eri osa-alueilla. Olen erityisen kiinnostunut kehittämistyöstä ja siksi olen koko työurani aikana saanut johtaa muutosprosesseja. Olen toiminut aktiivisesti kaksikielisyyden edistämiseksi kotikaupungissamme.
Sosiaalityöntekijänä ja osastopäällikkönä sosiaalitoimessa olen oppinut, että yhteiskunta määritellään sen mukaan, miten huolehdimme heikoimmista. Yrittäjänä, toimitusjohtajana ja alueellisena kehittäjänä olen osallistunut elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittämiseen, mikä on hyvinvointimme perustana.
Osallistumiseni kolmannen sektorin kehittämistoimintaan johti kansainväliseen uraan, joka alkoi Sokojan kylätalosta, josta tuli paikallisen kehittämisen hyvä esimerkki EU:ssa.
Olen toiminut aktiivisesti kunnallispolitiikassa asuessani Kruunupyyn kunnassa, sekä valtuustossa että kunnanhallituksessa ja lukuisissa lautakunnissa. Osaan politiikkaa ja hallintoa. Toimittajataustani ansiosta osaan helposti ilmaista itseni usealla kielellä.
Tällä hetkellä toimin kokkolalaisen vanhustenkotiyhdistyksen puheenjohtajana ja minulla on ollut mahdollisuus osallistua innovatiivisen senioriasumisen kehittämiseen Kokkolassa. Toimin myös Vi Norrifrån eläkeläisyhdistyksessä, Rkp:n naisjärjestössä sekä Aktia-säätiössä.
Olen 66-vuotias, olen naimisissa ja meillä on kaksi lasta, kuusi lastenlasta sekä bonuslapsenlapsi.

Nimi: Margita Lukkarinen
Syntymävuosi: 1954
Kunta: Kokkola
Kotipaikka: Kokkola
Titteli: Eläkeläinen
Sähköposti: margita.lukkarinen@anvianet.fi
Puhelinnumero: 0451124477
Jäsenenä:

Vaaliteemat