Björn Månsson

716

"Haluan olla kaupunginparantaja. Vaikeina aikoina tarvitaan kokemusta ja jatkuvuutta. Hoidan tehtäviäni kokoaikaisesti."

68-vuotias entinen toimittaja, kirjoitin HBL:n pääkirjoituksia 27 vuoden ajan, ja sitten toimin eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Kaupunginvaltuutettu vuodesta 2013.

Nimi: Björn Månsson
Syntymävuosi: 1952
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Eläkkeellä oleva toimittaja, kaupunginvaltuutettu
Sähköposti: bjorn.mansson@kolumbus.fi
Puhelinnumero: 0405450470
www: https://bjornmansson.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kaupunki on asukkaitaan varten, ei päinvastoin. Jokaisen helsinkiläisen pitää saada tuntea olonsa turvalliseksi ja saada tarvitsemansa palvelut. Tämä koskee kaikkia, lapsista ikäihmisiin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Toimiva infrastruktuuri

Helsingissä pitää olla maailman paras infrastruktuuri, alkaen kaduista, liikenneyhteyksistä aina sähkö-, kaukolämpö-, vesi- ja jätehuoltoon asti. Infraan kuuluu myös citylentoasemamme Malmi, jota emme saa tuhota, vaan jota pitää kehittää pian tulevia sähkökoneita ajatellen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Meidän pitää olla ilmastoälykkäitä kaikessa toiminnassamme, ja varjella viheralueitamme ja kulttuuriympäristöjämme, kuten Lapinlahden sairaala-aluetta, Keskuspuistoa, Vartiosaarta, Tuomarinkylän kartanoa, siirtolapuutarhojamme ja rantojamme - sekä Malmin lentoasemaa, vain muutama esimerkki mainitakseni.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›