Pepina Malmberg

279

"Haluan hyvinvoivan Kouvolan, jossa on toimivat peruspalvelut ja asukkaita kohdellaan tasavertaisesti. "

Olen syntynyt Sipoossa, mutta asunut miltei koko ikäni Kouvolan seudulla. Olen kaupunkilaistyttö, mutta asunut vuodesta 2003 maatilalla Elimäellä mieheni kanssa. Tuotamme heinää hevosillemme, mutta meillä on myös metsää, jonne olemme rakentaneet laavun ja josta otamme polttopuumme.

Olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja luonnosta, mutta maatalouslomittajatyön myötä, sekä se, että asumme maaseudulla, on saanut minut ymmärtämään, kuinka tärkeä elävä maaseutu on.

Asetun kuntavaaliehdokkaaksi ensimmäistä kertaa. On jännittävää, kun on uusia haasteita, ja olen huomannut, että kunnianhimo kasvaa jatkuvasti. Haluan oppia yhteiskunnallisista asioista lisää ja päästä mukaan vaikuttamaan.

Työskentelen osa-aikaisena yrittäjänä kulttuuri- ja ohjelmapalvelualalla. Olen myös työskennellyt henkilökohtaisena avustajana, koulunkäynninohjaajana, päiväkotiapulaisena, laitosapulaisena, hoitoapulaisena sekä seurakunnassa vahtimestari-suntiona. Valitettavasti olen tällä hetkellä työtön, myös yrityksen puolelta tämän vallitsevan pandemian takia.

Kokemukseni eri alojen työtehtävistä on auttanut minua ymmärtämään mikä tilanne on esim. hoitoalalla.

Kulttuuri on minulle erittäin tärkeä, varsinkin musiikki. Laulan kuorossa sekä soitan pasuunaa jazzorkesterissa.

Nimi: Pepina Malmberg
Syntymävuosi: 1962
Kunta: Kouvola
Kotipaikka: Elimäki
Titteli: Työtön, sivutoiminen yrittäjä

Vaaliteemat