Anatoly Lvov

607

"Luotettavuus, Vastuullisuus, Oppiminen, Vantaa - samat arvot? Äänestä Anatoly Lvovia "

Olen Anatoly Lvov ja olen Vantaan Kuntavaaliehdokas 2021 RKPsta. Olette varmaan huomanneet, että minulla on slaavilaset sukujuuret, koska sukunimeni on LVOV. Ja olette oikeassa. Tulin Suomeen melkein 10 vuotta sitten Pietarista. Sinä aikana olen ahkerasti opiskellut Suomen kieltä ja tein paljon töitä. Siksi nyt minulla on Suomen kansalaisuus, eli olen uussuomalainen.

Nyt otan rohkeita askeleita eteenpäin päästäkseni poliittisen elämäni alkuun. Haluan, että Suomi pysyy demokraattisena maana, jossa kaikki kultuuri- ja kieliryhmät asuvat yhdessä sopuisasti.

Kieli on rikkaus ja se on päällimmäinen ajatus, joka sai minut kiinnostumaan RKPsta. Koska RKP on paras esimerkki yhteiskunnalle, kuinka eri kieliryhmät voivat elää yhdessä.

Kun puhun uussuomalaista - tarkoitan niitä ihmisiä, jotka olevat tulleet Suomeen, oppineet suomen tai ruotsin kieliä, ovat töissä, maksavat veroja, ja joilla on suomen kansalaisuus. Silti, he kohtaavat päivittäin haasteita vain siitä syystä, että heidän isänmaa ja äidinkieli ovat muut kuin Suomen tai Ruotsin. Tämä herättää kysymyksen integraatiosta. Se ei ole ainoastaan minun haasteeni integroitua Suomen kulttuuriin, vaan kaikkien tulee olla suvaitsevaisempia.

Nyt asun Vantaalla, joka on Suomen kansainvälisin kunta. Täällä meidän täytyy yhdessä löytää toimiva vuorovaikutus toistemme kanssa. Jos me onnistumme Vantaalla olla ystävällisiä toisillemme - me onnistumme koko Suomessa. Olen aktiivinen uussuomalainen, ja tiedän, että en ole ainoa. Siksi #whoisLvov

Nimi: Anatoly Lvov
Syntymävuosi: 1989
Kunta: Vantaa
Kotipaikka: Vanda/Vantaa
Titteli: PhDc to Doctor of Science (Economics and Business Administration), M.Sc. International Business
Sähköposti: anatolylvov@live.com
www: http://whoislvov.tilda.ws

Vaaliteemat

Lukio ja ammattillinen koulutus

Oma esimerkki kotoutumisesta Suomessa:

Yle haastattelu:
"Anatoly Lvov (9.4.2016) Yle Uutiset selkosuomeksi"

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Musiikki on kansainvälinen kieli:

Haastattelu:
Levi NYT! Anatoly Lvov (6.4.2017):
"Anatoly Lvov on Levi Hotel Span musisoiva joka paikan höylä"

Lue lisää vaaliohjelmasta ›