Lotta Vaenerberg

46

"Lastemme parhaaksi!"

Olen ollut yksitoista vuotta luokanopettajana Granhultsskolanissa. Koulumusiikki on erityisen tärkeä minulle. Meillä on pitkä kuoroperinne koulussamme ja erityisesti kuorot ovat olleet kiinnostukseni kohteena näinä vuosina. Juuri nyt johdan ensimmäisen luokan kuoroa.

Olen kolmen teinin äiti ja mieheni on yrittäjä. Perheemme palasi Kauniaisiin kaksitoista vuotta sitten kymmenen ulkomaanvuoden jälkeen. Ehdin työskenellä sekä Luxemburgin Eurooppakoulussa että Värmdöössa, Ruotsissa. Päätimme muuttaa takaisin Kauniaisiin jotta lapsemme saisivat käydä maailman parasta koulua.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu koiran ulkoiluttaminen, kesämökkeily, purjehdus ja talviurheiluliikunta. Harrastuksiini kuuluu myös harrastajateatteri. Olen ollut useassa näytelmässä Fallåkerin teatterissa Bembölessä. Olen myös samaisen teatterin hallituksessa. Tulevaisuudessa haluaisin taas laulaa kuorossa.

Vuonna 2019 minut äänestettiin vuoden positiivisimmaksi kauniaislaiseksi.

Nimi: Lotta Vaenerberg
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: KM, luokanopettaja

Vaaliteemat

Paras koulu

Koulussa on tärkeää että kaikki lapset osallistetaan. Kaikilla on oikeus eriytettyyn opetukseen. Luokat eivät saa olla liian isoja. Koulun resursseja ei saa leikata, sillä lapsissa ja nuorissa on tulevaisuutemme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›