Kicka Lindroos

44

Olen Sipoossa syntynyt, olen asunut muualla, sekä Suomessa että ulkomailla, mutta kun tuli perhe tulin takaisin kotiin. Myös muualla asuessani olin aina sipoolainen :-)
Minulla on kaksi isoa opiskelijapoikaa, ja asun omakotitalossa.
Olen pari kautta ollut valtuustossa, 8 vuotta kunnanhallituksen jäsenenä, ja hallituksen edustajana elinkeinojaostossa ja suomenkielisessä koulutusjaostossa. Olen myös ollut edustajana. ruotsinkielisessä koulutusjaostossa. Olen HSLn hallituksen varajäsen ja Sipoon edustaja hallituksessa.
Viime kesänä elämäni kääntyi ylös alas - sain nopeasti kasvavaa syöpää, DLBCL, eli lymfooma, joka toivottavasti nyt on hoidettu. Sain syksyllä rajuja sytostaattikuureja ja marraskuussa kantasolusiirron. Blogissani kirjoitan siitä ja joskus politiikasta.

Nimi: Kicka Lindroos
Syntymävuosi: 1962
Kunta: Sipoo
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: TVT-koordinaattori
www: https://kicka.wordpress.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Ilmastoälykäs kunta

Viime vuosina on tullut selväksi, että lähestymme rajaa, meidän on pakko muuttaa elämäntapojamme ja ajatella ilmastofiksusti kaikessa mitä teemme. Kestävä rakentaminen ja kestävä toiminta ovat tärkeitä, jos haluamme asua järkevässä maailmassa vielä 40 vuoden päässä. Jokainen maa, jokainen kunta, jokainen henkilö täytyy sopeutua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›