Madelene Lindqvist

25

"Hyvinvoiva ja tasa-arvoinen Vöyri"

Olen 32-vuotias nainen joka asuu Österbyssä, Oravaisissa. Olen työskentelemässä toiminnanjohtajana Österbottens Svenska Producentförbund:ssa (ÖSP). Viime vuosina olen ollut kotona ja huolehtinut meidän perheemme ensimmäinen lapsi. Tänä keväänä perheemme kasvaa vieläkin kun olen tällä hetkellä raskaana.

Olen ollut neljä vuotta mukana kunnanpolitiikassa. Sen aikana olen muun muassa ollut mukana maaseutulautakunnassa, rakennus- ja ympäristölautakunnassa sekä Länsirannikon valvontalautakunnassa.

Nimi: Madelene Lindqvist
Syntymävuosi: 1988
Kunta: Vöyri
Kotipaikka: Österby
Titteli: MMM
Sähköposti: madelene.lindqvist@slc.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Yrittäminen ja työllisyys

Vörån pitäisi olla yrittäjäystävällinen kunta. Jos meillä ei ole työpaikkoja kunnassa, on myös vaikea saada ihmisiä jäämään tai muuttamaan takaisin tänne. Haluan työskennellä kunnan ollessa joustava yrityksille.

Maatalousalat ovat lähellä sydäntäni ja haluan edistää että meillä on vahvaa maataloutta ja elävä turkistuotantoa Vöråssä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Koulun tulisi olla mahdollisimman turvallinen paikka. Lapset pitäisivät saada olla kouluympäristössä, jossa heillä on mahdollisuus oppia uusia taitoja, saada ystäviä ja kehittyä.

Meidän on myös jatkossa investoitava koulujemme ylläpitoon, jotta sekä henkilökunta että lapset voivat pysyä terveellisissä kouluissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Haluan työskennellä Vörån ollessa mahdollisimman tasa-arvoinen kunta. Saavutamme parhaan tasa-arvon avoimen viestinnän ja yhteiskunnan kaikkien osapuolten mahdollisuutta puhua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›