Hans-Erik Lindqvist

31

"Haluan edistää Närpiötä turvallisena ja inspiroivana asuinympäristönä! "

Olen aktiivinen, yhteiskuntakysymyksistä kiinnostunut henkilö. Uskon, että parhaat tulokset saadaan tekemellä asioita yhdessä tiimityönä.
Metsänhoitajana olen työskennellyt metsäsektorilla ja viime vuosina olen toiminut kunnallishallinnon johtotehtävissä. Lisäksi olen ollut osa-aikaviljelijä. Nyt olen jäänyt eläkkeelle. Perheeseeni kuuluvat avovaimo, kolme aikuista lasta ja kaksi lastenlasta. Harrastan mm. kuntoliikuntaa, penkkiurheilua ja mökkeilyä.

Nimi: Hans-Erik Lindqvist
Syntymävuosi: 1954
Kunta: Närpiö
Kotipaikka: Finby
Titteli: Metsänhoitaja, eläkeläinen
Sähköposti: hanserikjohan.lindqvist@gmail.com
Puhelinnumero: +358 50 5811760

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvinvoinnin kulmakiviä ovat työ, asunto ja mielenkiintoiset vapaa-ajan harrastukset inspiroivassa ja turvallisessa ympäristössä sekä yhdenvertainen mahdollisuus käyttää palveluja kuten lasten päivähoitoa, koulua, terveydenhuolto- ja hoivapalveluja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Keskeistä on vahvojen alojen jatkuva edistäminen, työpaikkatarjonnan laajentaminen ja etätyömahdollisuuksien lisääminen. Kunnan taloutta on hoidettava hyvin ja sitä pitää katsoa pitkällä aikavälillä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kotouttaminen

Tavoitteena tulee olla tasa-arvoisen yhteiskunnan rakentaminen. Jatkuva kotouttamistyö on tarpeen yhteisen viihtyvyytemme ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›