Glen Lindholm

78

"Kunnan tulo-ja menoarvion tulee olla tasapainossa ja lainanotto minimaalinen. Ikääntyvän väestön ja nuorten tarpeet on huomioitava - vahusten omaishoito ja nuorten koulutus ja vapaa ajan harrastukset. "

Vaarini asui Kirkkonummella (Friggesbyssä) aina syksyyn 1944 saakka, jolloin hänen kuten muidenkin Kirkkonummella asuneiden oli pakko jättää kotinsa. Valitettavasti vaarini ja myös isäni menehtyi ennen kuin Kirkkonummi yhdistettiin takaisin Suomeen. Olen syntynyt Kotkassa, käynyt siellä kouluni ja kirjoittanut ylioppilaaksi Kotkan ruotsalaisessa yhteiskoulussa. Opiskeluni aloitin ruotsalaisessa kauppakorkeakoulussa (Hanken), mutta koska kansantaloutta ei oppiaineena vielä ollut sisällytetty korkeakoulun ohjelmaan kirjoittauduin Helsingin yliopiston valtiotieteelliseen tiedekuntaan, sillä siellä kansantalous oli sisällytetty erillisenä oppiaineena tiedekunnan ohjelmaan. Pääaineina kansantalouden rinnalle valitsin mm. sosiaalipolitiikan, talous ja sosiaalihistorian sekä kasvatus ja opetusopin. Työskentelin Pelastakaa Lapset ry:n ( Save the Children) järjestösihteerinä vuoteen 1973 saakka, jolloin siirryin ulkoministeriön palvelukseen. Ministeriössä olen toiminut mm. jaostopäällikkönä ja kehitysyhteistyöosaston osastopäällikkönä budjettivastuuni ollessa n. 400 milj. euroa. Suurlähettiläänä sivuakreditointineen olen toiminut 13 maassa. Viimeinen asemamaani oli Australia. Muutimme Kirkkonummelle joulukuussa 1988, mutta työni takia olemme asuneet osan ajasta ulkomailla.

Nimi: Glen Lindholm
Syntymävuosi: 1944
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Heikkilä, Kirkkonummi
Titteli: Ulkoasiainneuvos, suurlähettiläs, emeritus, valtiotieteen maisteri
Sähköposti: glwilin@gmail.com
Puhelinnumero: 0453208006

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Kunnan tulee voida vetää puoleensa yrittäjiä ja investointeihin valmiita yrityksiä mikä on edellytys kunnan kehittymiselle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Senioriystävällinen yhteiskunta

Ikääntyvän väestön osuus tulee kunnassa lisääntymään. Meidän tulee kantaa vastuu, että vanheneva väestö tulee toimeen ja tukea ohjataan riittävästi vanhustenhoitoon.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Edellytys sille, että nuoriso jäisi asumaan Kirkkonummelle on tehdä kunnasta nuorisoa puoleensa vetäväksi. Tähän voidaan päästä esimerkiksi vapaa ajan aktiviteetteja lisäämällä, mutta saamalla varmistamalla, että alueen talous kehittyy jotta nuorille löytyy työtä tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›