Ville Kohvakka

696

"Turvallinen, siisti ja taloudellisesti menestyvä Helsinki"

Olen ollut jäsenenä Helsingin poliisilaitoksen neuvottelukunnassa sekä Helsingin käräjäoikeuden lautamiehenä vuodesta 2017. Kaupungin turvallisuusasiat sekä viihtyisä kaupunkiympäristö ovat tärkeimmät teemani tulevissa kunnallisvaaleissa. Taustaltani olen taloushistorioitsija ja tällä hetkellä työskentelen Kulosaaren yhteiskoulun lukion Yhteiskunta- ja talouslinjan linjanjohtajana. Taloudelliset kysymykset sekä koulutus ovat muita minulle oleellisia teemoja. Olen valmis antamaan päätöksenteossa oman osuuteni taloudellisesti menestyvän, turvallisen ja kansainvälisen Helsingin hyväksi. Uskon, että minulla on paljon osaamista annettavana näiden päämäärien hyväksi.

Nimi: Ville Kohvakka
Syntymävuosi: 1977
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Sähköposti: ville.v.kohvakka@gmail.com

Vaaliteemat

Yrittäminen ja työllisyys

Kehittyvä ja kasvava talous on edellytys kaikelle Helsingin kehittämisessä. Ilman erinomaista taloudellista toimintaympäristöä Helsinki ei voi toimia oman ja koko Suomen taloudellisen kasvun veturina. Hyödynnetään markkinatalouden parhaita puolia sekä taloustieteellistä tutkimusta päätöksenteossa, jotta Helsinki on nyt ja tulevaisuudessa houkutteleva investointikohde.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Tärkeää kaikkien hyvinvoinnille - riippumatta siitä oletko nuori, aikuinen vai seniori. Me kaikki tarvitsemme tiloja ja mahdollisuuksia urheilulle ja kuntoilulle. Liikkuva kaupunki on myös hyvinvoiva kaupunki.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lukio ja ammattillinen koulutus

Lukiot ja toisen asteen koulutus yleensä tarvitsevat riittävät resurssit ja jatkuuvuutta. Annetaan oppilaitoksille itselleen enemmän mahdollisuuksia ja vapauksia päättää parhaista ja soveliaimmista toimintatavoista!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›