Kia Ahlfors

576

"Haluan työskennellä turvallisen ja toimivan Vantaan puolesta. Nuorten hyvinvointia tulee priorisoida päätöksenteossa. Erilaisia liikunnan muotoja tulee tukea. Julkisen liikenteen on palveltava asukkaiden tarpeita."

Valmistun valtiotieteiden maisteriksi alkukesästä 2021. Luonteeltani olen positiivinen, aktiivinen ja järjestelmällinen. Vapaa-ajallani nautin liikunnasta ja luonnossa liikkumisesta.

Nimi: Kia Ahlfors
Syntymävuosi: 1996
Kunta: Vantaa
Kotipaikka: Vantaa
Titteli: Asiantuntija, tuleva valtiotieteiden maisteri
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Nuorten hyvinvointia tulee priorisoida päätöksenteossa. Nuorten ei koskaan kuulu tuntea oloansa turvattomaksi. Syrjintää tai kiusaamista ei pidä suvaita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Julkinen liikenne

Toimiva julkinen liikenne luo perustan toimivalle kaupungille. Julkisen liikenteen on toimittava tarkoituksenmukaisesti ja palveltava asukkaiden tarpeita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Urheilu ja liikunta ovat tärkeitä kaikkien asukkaiden hyvinvoinnille iästä riippumatta. Etätyö näinä poikkeuksellisina aikoina on johtanut arkiliikunnan vähenemiseen. Siksi on tärkeää, että saatavilla on erilaisia mahdollisuuksia liikuntaan ja että asukkaita kannustetaan pitämään huolta terveydestään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›