Kenneth Jönsson

217

"Toivon voivani edistää pienten asia Salossa ja haluaisin että kehittäisimme Saloa todella miellyttäväksi jotta saisimme ihmiset pysymään täällä tai muuttamaan tänne. Luomme työpaikkoja jos viihdymme. Haluaisin lisäksi kyseenalaistaa mitä hyötyä tunnin juna voisi tuoda Salolle. "

Minulla on ollut onni saada asua monissa maissa ja elää monessa kulttuurissa. Olen oppinut ymmärtämään että meitä kaikkia tarvitaan ja että yhdessä olemme voimakkaita. Työni kansainvälisissä tehtävissä suomalaisessa mega-yrityksessa antoi minulle paljon ystäviä ja kontakteja ympäri maailmaa. Lapseni ovat myös maailman kansalaisia ja asuvat Lontoosa ja Kambodjassa. Vaimoni kanssa asumme Halikossa ja nautimme golfista, kävelystä ja lukemisesta.

Nimi: Kenneth Jönsson
Syntymävuosi: 1955
Kunta: Salo
Kotipaikka: Halikko
Titteli: Yrittäjä, insinööri
Sähköposti: kenneth.jonsson@gmail.com
Puhelinnumero: +358408021420

Vaaliteemat

Paras koulu

Saloa pitää luoda mielenkiintoiseksi alueeksi jossa on todella hyvää, turvallista ja miellyttävää elää. Me ihmiset luomme työpaikkoja ja tilaisuuksia jos viihdymme. Meillä on mahtavia kyläyhteisöjä joita on tuettava ja kannustettava. Salon keskustan aluetta pitää saada vetovoimaiseksi. Mm joenrantoja käytetään huonosti hyväksi

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Julkinen liikenne

Tarvitsemme kouluja jossa yksilön tarpeita on huomioitava. Koulun oltava mielellään lähellä kotia. Koulutus äidinkielellä äärettömän tärkeätä ja taattava mahdollisuuksien mukaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kotouttaminen

Salolaiset eivät hyödy tunnin junasta. Mielummin kehitettävä paikallisjuna Karjaa-Perniö-Salo-Halikko-Paimio-Piikkiö-Kaarina-Kupittaa-Turku.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›